Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Μουσουλμάνος ο μακελάρης της Γαλλίας!! Δηλώνει μέλος της Αλ Κάιντα...

Για να καταλάβετε γιατί δεν έπρεπε ΠΟΤΕ η Ευρώπη δεν έπρεπε να ανοίξει τις πύλες της στους Μουσουλμάνους και πόσο επικίνδυνο είναι να μπει στην Ε.Ε. η Τουρκία!!

Επίσης πόσο μεγάλο λάθος κάνει η Ελλάδα που συνεχίζει να δέχεται όλη αυτή την αθρόα μετανάστευση στο εσωτερικό της.Είναι επιτακτική ανάγκη να τους διώξουμε όλους πριν να είναι πολύ αργά...εάν γίνει το μπαμ στο Ιραν τότε θα μπούμε και εμείς στο στόχο των φανατικών μουσουλμάνων.

___________

Ο ύποπτος για τις δολοφονίες στις Τουλούζη και το Μοντομπάν ονομάζεται Μοχάμεντ Μεράχ, είναι 24 ετών και κατάγεται από την Αλγερία, σύμφωνα με πηγές της έρευνας.

Η μητέρα του ύποπτου για φόνους, που είναι περικυκλωμένος από την Αστυνομία στην Τουλούζη, ο αδελφός του και η σύντροφος του τελευταίου, βρίσκονται υπό κράτηση στο πλαίσιο της έρευνας για τους φόνους επτά ανθρώπων από τις 11 Μαρτίου, έγινε γνωστό από δικαστική πηγή.

Ο υπουργός Εσωτερικών, Κλοντ Γκεάν, δήλωσε πως κρατούνται για προληπτικούς λόγους.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο ύποπτος έχει σταματήσει να μιλάει με τους διαπραγματευτές της Αστυνομίας.

Ο 24χρονος ύποπτος είχε πει νωρίτερα αρκετές φορές στους αστυνομικούς ότι θα παραδοθεί και την τελευταία φορά ανέφερε πως θα το κάνει το απόγευμα. ΑΠΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.