Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Όλοι μαζί στηρίζουμε Ε.Βενιζέλο!! Μόνο με 2 ευρώ..(οδηγίες προς τους ψηφοφόρους)


 Μια φορά στη ζωή σου θα έχεις την ευκαιρία ώστε να ψηφίσεις τον Ευάγγελο Βενιζέλο για αρχηγό του ΜΠΑΤΣΟΚ..και θα χάσεις τέτοια ευκαιρία;

Και μόνο με 2 ευρώ;

Ε ΟΧΙ!!!!

Πάρε το φίλο και τη φίλη σου, το Πακιστανό που σου καθαρίζει το παρμπρίζ του αυτοκινήτου σου και τρέξε σε ένα από τα εκλογικά κέντρα για να συμμετέχεις και εσύ στη μεγάλη γιορτή της δημοκρατίας...

Και ψήφισε το πατερούλη Μπένι για ένα νέο Σοβιέτ!!!

Τόσο αγώνα έκανε ο Μπένι για να έχεις αχάριστε Έλληνα μισθούς Βουλγαρίας και εσύ δεν θα πας να τον ψηφίσεις;

Θες να θυμώσει ο Ευάγγελος και να βάλει και άλλα χαράτσια; Εεεε...θες;

Πάρε λοιπόν 2 ευρώ...όσο θα είναι και το μεροκάματο σου σε ένα δύο χρόνια από τώρα και πήγαινε να ψηφίσεις τον ένα και μοναδικό υποψήφιο πατερούλη Μπένι!!

Μετά την αποχώρηση από τη κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!!

*Σε περίπτωση που η πεθερά ή η υπερήλικη μητέρα σου δεν θέλει να έρθει μαζί σου ώστε να ψηφίσει τον πατερούλη Μπένι...απείλησε τες και τις δύο ότι θα τις παρατήσεις σε ράντζο δημόσιου Νοσοκομείου!! 99 στις 100 πιάνει το κόλπο.

**Σε περίπτωση που δεν βρεις Πακιστανό ή Αλβανό ώστε να ψηφίσει το πατερούλη Μπένι,να περάσεις μια βόλτα από το Αλλοδαπών και να νοικιάσεις 2-3 και μετά να τους επιστρέψεις πίσω.

***Σε περίπτωση που δεν θα πας να ψηφίσεις το πατερούλη Μπένι θα πληρώσεις το χαράτσι της ΔΕΗ, ΔΙΠΛΟ!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.