Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Όταν ο κύκλος είναι τοξικός...σου βγαίνει ο Γιωργάκης!!

Επειδή σε αυτό το τόπο, το μόνο που έχουμε μάθει είναι να γκρινιάζουμε και ΠΟΤΕ να μην αποδίδουμε τα εύσημα σε αυτούς που το αξίζουν, ας θυμηθούμε όλοι μαζί μια ιστορία όχι τόσο παλιά...

Κάποτε λοιπόν ένα Υπουργός παρουσίαζε το μεγάλο θέμα για την εποχή, αυτό των υποκλοπών μέσω γνωστής εταιρίας κινητής τηλεφωνίας.Το τρίο που παρουσίασε το θέμα τότε ήταν «Βουλγαράκης, Ρουσόπουλος και Παπαληγούρας».
Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες ο κ.Βουλγαράκης τότε μέσα από τις φωτογραφικές αποικωνίσεις που έφερε στη δημοσιότητα,στοχοποίησε ευθέως την Αμερικανική πρεσβεία.Ο περίφημος κύκλος που έγιναν οι υποκλοπές είχαν μέσα την Αμερικανική πρεσβεία που βρίσκεται στην Αθήνα.

Φυσικά και ο κ.Βουλγαράκης δεν έδειξε τυχαία όλα αυτά τα στοιχεία,είναι η εποχή που οι Αμερικανοί παρακολουθούν στενά τις κινήσεις του Κ.Καραμανλή.Οι επαφές με τη Ρωσία έχουν δυσαρεστήσει τον Αμερικανικό παράγοντα και οι πιέσεις προς την Ελληνική κυβέρνηση είναι πολύ έντονες.
Ακολουθούν οι παρακολουθήσεις του πρωθυπουργού από ξένες μυστικές υπηρεσίες και η αποτυχημένη βομβιστική επίθεση στο Κτηματολόγιο που για καλή τύχη(πληροφόρηση)του Πρωθυπουργού δεν διάλεξε να περάσει από το συγκεκριμένο στενό που εξερράγη ο εκρηκτικός μηχανισμός.Λίγο αργότερα ο πρωθυπουργός χάνει με μεγάλη διαφορά τις εκλογές και παραδίδει την εξουσία σε ένα πρόσωπο που έχει συνδεθεί στενά στο μυαλό όλων μας με τον Αμερικανικό παράγοντα!!!Ο Κ.Καραμανλής αποχωρεί και ρίχνει πίσω του, ίσως τη ποιο μαύρη πέτρα που έχει ρίξει ποτέ πολιτικός στο Ευρωπαϊκό στερέωμα!!!

Ο Γιώργαρος αναλαμβάνει πρωθυπουργός και μας παραδίδει λίγο αργότερα στην αγκαλιά των Αμερικανών, με το προδοτικό διάγγελμα της 23ης Απριλίου 2010.Εκείνη την ημέρα που τα όνειρα των Ελλήνων έσβησαν μια για πάντα.

Τι ακολούθησε; Χτυπήματα κάτω από τη μέση με την υπόθεση Βατοπεδίου,ουσιαστικά οι Αμερικανοί απείλησαν τον Βουλγαράκη μέσω των διώξεων εις βάρος της συζύγου του Α.Πελέκη.Ακολουθεί το νόμιμο και ηθικό...και κάπου εκεί ο μοναδικός υπουργός που είπε την αλήθεια στο λαός παραδίδεται στο ντουλάπι της ιστορίας...ως δήθεν αποτυχημένος!!! 


Για τον Ρουσόπουλο τα ξέρουμε...φαγώθηκε και αυτός με πρόσχημα την ήττα της ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ.Το ότι ήταν παρών στη τότε αποκάλυψη ότι οι Αμερικανοί είναι πίσω από τις υποκλοπές...για κάποιους δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.Για το Παπαληγούρα τα πράγματα ήταν ποιο εύκολα...χαμηλών τόνων και σαν άνθρωπος που είναι, φαγώθηκε μέσω της εκκωφαντικής σιωπής των υπολοίπων τριών(Καραμανλή,Ρουσόπουλος,Βουλγαράκης)....



Μια φορά πήγε η Ελλάδα να πει την αλήθεια στο λαό της...και έφαγε τα μούτρα της.

Γιατί αν βγει ο Βουλγαράκης και μιλήσει για τις υποκλοπές....θα πρέπει να φύγουν από τη χώρα, πάρα πολλοί υπάλληλοι των Αμερικανών!!!




Και δυστυχώς μείναμε με το βλαμμένο....ο οποίος πήγε στο Καστελόριζο, μας υποθήκευσε στους Αμερικανούς και στους Γερμανούς ταυτόχρονα(πως το έκανε αυτό...μόνο αυτό το βλαμμένο το ξέρει.. ) και λίγο αργότερα παραιτήθηκε και έφυγε σαν κύριος!!!

Αυτά για να μη ξεχνάμε...

1 σχόλιο:

  1. Mπραβο Γιάννη
    ΠΟλυ σωστά τα λες!
    Ετσι ακριβως εχουν τα πράγματα!
    Τελικ ή ελλειψη παιδειας φταιει ή οντως αυτος ο λαος εχει μπασταρδεψει παρα πολυ με το περασμα των χρόνων και πλεον δρα ετσι!

    Μπορεις να μου λυσεις και μια απορία;
    ΠΟιος ειναι ο προδοτης ;Ο Σαμαρας ή ο Καμμένος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.