Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

"Εξαφανίστηκαν" τα αρχεία των γερμανικών αποζημιώσεων!

Εξαφανίστηκε κάθε στοιχείο από το υπουργείο Οικονομικών και από την Τράπεζα της Ελλάδας που να τεκμηριώνει τις καταστροφές που προκάλεσε η γερμανική κατοχή στη χώρα, το αναγκαστικό δάνειο και η κλοπή αρχαιολογικών θησαυρών!
Αυτό ομολόγησε ο υπουργός Οικονομικών -και ευρισκόμενος σε αγαστή συνεργασία με τους Γερμανούς για τα Μνημόνια κλπ.- Φ.Σαχινίδης σήμερα στη Βουλή, όπου συζητήθηκε το θέμα στην ειδική κοινή συνεδρίαση των επιτροπών Εξωτερικών, 'Αμυνας και Οικονομικών!

Δεν έχουμε κανένα στοιχείο στο υπουργείο Οικονομικών ούτε για το δάνειο ούτε για τις αποζημιώσεις. Δεν υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα στοιχεία.

Ρώτησα να με ενημερώσουν οι υπηρεσίες αν υπάρχουν κάποια στοιχεία για τις απαιτήσεις της Ελλάδας, αλλά δεν προέκυψε κάτι.

Κάποτε υπήρχε ένα τμήμα και ένα αρχείο που αφορούσε πολεμικές αποζημιώσεις. Δεν έχω καταφέρει να αποκτήσω πρόσβαση και το αναζητώ. Θα θέσω υπ’ όψιν σας κάθε στοιχείο που μπορεί να φανεί χρήσιμο», είπε στους βουλευτές.

Και σα να μη φτάνει η κοροϊδία αυτή ήρθε εις επίρρωσιν η Τράπεζα της Ελλάδας για να κάνει αβάντα στον προϊστάμενο υπουργό Οικονομικών: Ο υποδιοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος κ. Γ. Παπαδάκης είχε δηλώσει προσφάτως στην Βουλή ότι η ΤτΕ «δεν διαθέτει τα πρωτότυπα στοιχεία για το δάνειο, τα οποία προφανώς βρίσκονται στο υπουργείο Οικονομικών». Τα οποία στοιχεία όμως από το Οικονομικών έχουν... εξαφανιστεί!

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

__________

AΝ αυτοί οι άνθρωποι...δεν οδηγηθούν στη δικαιοσύνη..τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας!!

Επίσης όσοι από εσάς θα πάτε στις εκλογές ώστε να τους ψηφίσετε, θα είσαστε και εσείς μέρος/κομμάτι/συνυπεύθυνοι,  της προδοσίας που διέπραξαν εις βάρος του Ελληνικού λαού, όλοι αυτοί οι αληταράδες που μας κυβέρνησαν όλα αυτά τα χρόνια.

Εδώ και χρόνια...όλοι οι Έλληνες ξέρουμε για τα δάνεια που δώσαμε στους Γερμανούς,χωρίς ποτέ να μας επιστραφούν, ξέρουμε ότι ποτέ δεν ζητήσαμε τις Γερμανικές αποζημιώσεις και μάλιστα πρόσφατα ο αντιπρόεδρος της Γερμανίας δήλωσε ότι καλό θα είναι να μην ανακινούμε τέτοια ζητήματα αυτήν την εποχή.Αρά οι Γερμανοί μας λένε με πολύ απλά ελληνικά...ότι ναι υπάρχει θέμα αλλά αφήστε το για κάποια άλλη στιγμή, και εμείς εδώ βγάζουμε τα ματάκια μας με το να λέμε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία περί των Γερμανικών αποζημιώσεων!!!

Είναι πάρα πολύ απλό...οι κύριοι αυτοί μόλις αποκατασταθεί η Δημοκρατία στην Ελλάδα,θα πρέπει να οδηγηθούν στο ειδικό δικαστήριο με τη κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.