Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Ετοιμάζουν νέα υποθήκευση της χώρας...

Η Ελλάδα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην χρειαστεί και τρίτο πακέτο οικονομικής βοήθειας, επισημαίνει ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, χωρίς ωστόσο να αποκλείει τελείως ένα τέτοιο ενδεχόμενο, σύμφωνα με όσα είπε σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα "Il Sole 24 Ore".

"Μπορεί να χρειαστεί κάποια μορφή οικονομικής βοήθειας, όμως πρέπει να δουλέψουμε εντατικά για να αποφύγουμε ένα τέτοιο ενδεχόμενο", σημειώνει ο κ. Παπαδήμος.

Στη συνέντευξή του -όπως αναφέρει το protothema.gr- ο πρωθυπουργός προβαίνει στην απαισιόδοξη εκτίμηση ότι η Ελλάδα ίσως να μην καταφέρει να επανέλθει στις αγορές, ακόμη και αν εφαρμοστούν πλήρως όλα τα συμφωνηθέντα μέτρα.

"Είναι δύσκολο να προβλεφθούν οι συνθήκες στις αγορές και οι προσδοκίες το 2015", είναι η σιβυλλική δήλωσή του.

__________

Μην τους αφήσετε να μας αποτελειώσουν, έχετε τη πολύ μεγάλη ευκαιρία σε αυτές τις εκλογές να τελειώσετε με τη ψήφο σας όλους αυτούς τους προδότες που ρήμαξαν και λεηλάτησαν τη χώρα μας.

Σταματήστε να βλέπετε τα κόμματα ως μαγαζάκια εξυπηρέτησης...η πατρίδα είναι εγκλωβισμένη και προσωρινά παραδομένη!!Πρέπει με τη ψήφο μας να δώσουμε ελπίδα σε αυτό το τόπο...και να ζητήσουμε να στηθούν ειδικά δικαστήρια για τη προδοσία που διέπραξαν εις βάρος των Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.