Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

H Ευρώπη θέλει να προσφέρει την αλληλεγγύη της σε τρομοκράτες! Θα καταστρέψουμε το νησί γράφουν σε πλακάτ οι εισβολείς στην Μυτιλήνη.




Τα βλέπετε.. αρχίστε και να τα καταλαβαίνετε κάποια στιγμή, γιατί αυτοί οι δήθεν πρόσφυγες, μόνο πρόσφυγες δεν είναι, στο σύνολο τους ενεργούν ως εγκληματικά στοιχεία που στόχο έχουν όχι να δουλέψουν και να φτιάξουν τις ζωές τους, αλλά ήρθαν ως εισβολείς στην χώρα μας με άλλα κίνητρα που τα βλέπετε στα πλακάτ που κατασκευάζουν.

Ο πρόσφυγας δεν έρχεται στην Ελλάδα να απειλήσει την χώρα μας.. έρχεται για να φτιάξει την ζωή του σεβόμενος τις αξίες και τους νόμους της χώρας μας. Τα άτομα που κατασκευάζουν πλακάτ με το σύνθημα ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΈΨΟΥΜΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΣ... μόνο πρόσφυγες δεν είναι!

Ξυπνήστε γιατί θα πνίξουν την χώρα στο αίμα.. ξυπνήστε και μην πιστεύετε ότι όλα πάνε καλά και άρα εμένα δεν με ενδιαφέρει τι γίνετε στην Λέσβο, στην Κω, στην Χίο και στα άλλα νησιά του Αιγαίου. Αυτή τη στιγμή μόνο στην Μυτιλήνη βρίσκονται 17.000 λαθροεισβολείς και καθημερινά έρχονται κατά κύματα νέοι λαθρομετανάστες και τζιχαντιστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.