Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Μετακίνηση λαθρο-εισβολέων στην Θράκη, περίεργη νύκτα για την Ελληνική Κυβέρνηση και τις Ένοπλες Δυνάμεις! Σε επιφυλακή Στρατιωτικές μονάδες του Έβρου. Αυξημένη επιφυλακή από την ΕΛ.ΑΣ.


Από διαφορετικές πηγές που σας παραθέτω μπορείτε να ενημερωθείτε για το δύσκολο βράδυ που έχει η Ελλάδα μπροστά της. Σε επιφυλακή Μονάδες της περιοχής του Έβρου, η ΕΛ.ΑΣ. έστειλε διμοιρίες και το θέμα παρακολουθείτε στενά από όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες. Αν οι ορδές τζιχαντιστών αλλάξουν δρομολόγιο, κάτι που αρχίζει να αχνοφαίνεται, τότε τα πράγματα θα πάρουν πολύ δύσκολη τροπή για την Ελλάδα.

Μέσα σε όλα αυτά που διαδραματίζονται στην ΘΡΑΚΗ αυτό το βράδυ.. υπάρχει και η προδοτική απόφαση της Ε.Ε. για κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών σε Ιταλία και Ελλάδα. δλδ η Ευρώπη θα μας πληρώνει για να κρατάμε εδώ τους λαθρο-εισβολείς!! Και σε 2 με 3 χρόνια η Ελλάδα ΜΑΣ θα γίνει Λίβανος και Συρία. 

ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ.... ξυπνάτε πνίγουν την χώρα και ετοιμάζουν αιματοκύλισμα, σώστε τα παιδιά σας και τους εαυτούς σας, ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΑΝΑ! Αυτός ο τόπος τρέφει εσάς και τα παιδιά σας.. αυτός ο τόπος ανοίγει δρόμους ελπίδας στα αθώα μάτια των παιδιών σας, δεν υπάρχει δεξιά, δεν υπάρχει αριστερά... υπάρχουν μόνο ΕΛΛΗΝΕΣ, αύριο στον δρόμο όταν κοιταχτείτε με άλλους συμπολίτες, δεν πρέπει να υπάρχουν διαχωρισμοί, είμαστε ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Διαβάστε τα ρεπορτάζ όπως δημοσιεύονται στα ενημερωτικά site που έκαναν και την πρώτη δημοσίευση, όλες οι πηγές αναφέρονται ευκρινώς.


ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ... ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΔΑ, 

ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΥ.

ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΡΑΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ Ε.Δ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

_______________


Με ανησυχία παρακολουθούν οι ελληνικές αρχές, την συγκέντρωση εκατοντάδων Σύριων στην Αδριανούπολη. 

Πηγή ΘΡΑΚΗ ΝΕΑ http://www.thrakinea.gr/archives/97407

Οι Σύριοι, πολλοί από τους οποίους διαθέτουν διαβατήρια, σύμφωνα με εκτιμήσεις που φτάνουν στο thraki Νεα, κατευθύνονται με σκοπό να πιεστεί κι άλλο η Ελλάδα. Άλλωστε η συγκέντρωση τους μέσω facebook μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι.
Από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας ξεκίνησε η συγκέντρωση στη Αδριανούπολη, με τις τουρκικές αρχές να στήνουν μπλόκα και να απαγορεύουν την είσοδό τους στην πόλη, περισσότερων από 800 ατόμων, τα οποία επιχείρησαν να ταξιδέψουν με τα πόδια.

Σύμφωνα πάντως με όσα αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ, δεν εκδίδονται πλέον εισιτήρια τρένων και λεωφορείων σε Σύριους από την Κωνσταντινούπολη, με προορισμό την Αδριανούπολη.
250 Σύριοι, παραμένουν στην Αδριανούπολη, ενώ γυναίκες και παιδιά δέχτηκαν να επιστρέψουν με λεωφορεία στην Κωνσταντινούπολη.


Την ώρα που οι μεταναστευτικές ροές στο Αιγαίο είναι πρωτοφανείς, προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ξαφνικά τίθεται θέμα Έβρου, ενώ μέχρι τώρα, όλες οι ροές ήταν σε συνηθισμένα επίπεδα.
Οι εκτιμήσεις έχουν να κάνουν, ότι κύκλοι με την παρουσία Σύριων και την προσπάθειά τους να περάσουν από τα χερσαία σύνορα, θα τεθεί θέμα φράχτη. . .

Συνέχεια στο ρεπορτάζ από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ 

Τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας σταμάτησαν εκατοντάδες ανθρώπους, κυρίως Σύρους, που κατευθύνονταν σήμερα πεζή προς τα δυτικά σύνορα της Τουρκίας με την Ελλάδα στην προσπάθειά τους να φθάσουν στην Ευρώπη, δημιουργώντας εν δυνάμει ένα νέο μέτωπο στην κλιμακούμενη μεταναστευτική κρίση.

Η Τουρκία προσφέρει καταφύγιο σε 2 εκατομμύρια ανθρώπους --ο μεγαλύτερος προσφυγικός πληθυσμός στον κόσμο--, όμως εξαιτίας των δύσκολων συνθηκών και της έλλειψης εργασίας στη χώρα ολοένα και περισσότεροι μετανάστες προσπαθούν να περάσουν λαθραία στην Ελλάδα, που είναι μέλος της ΕΕ, οι περισσότεροι με επικίνδυνα πλεούμενα.

Η τουρκική χωροφυλακή έστησε σήμερα οδοφράγματα κοντά στο Εντιρνέ (Αδριανούπολη), σε απόσταση περίπου 30 χλμ. από τα ελληνικά σύνορα, καθώς εκατοντάδες άνθρωποι συνωστίζονταν στον δρόμο και άλλοι κατευθύνονταν προς τους γύρω λόφους στην προσπάθειά τους να φθάσουν στα σύνορα.

Οι πρόσφυγες, οι περισσότεροι Σύροι, μερικοί με ομπρέλες για να προφυλάσσουν τα παιδιά τους από τον ήλιο και μια γυναίκα σε αναπηρικό αμαξίδιο, είπαν στο Ρόιτερς πως θέλουν να φθάσουν στην Ελλάδα όπου πιστεύουν πως οι συνθήκες θα είναι καλύτερες απ' ό,τι στην Τουρκία και πως αποφάσισαν να μεταβούν δια ξηράς λόγω των πολλών θανάτων στις θαλάσσιες οδούς.

Συνεχίζεται το ρεπορτάζ από το  ΘΡΑΚΗ ΝΕΑ 

Σε επιφυλακή η αστυνομία στον Έβρο – Αναμένεται μαζική ροή λαθρομεταναστών

Με δεκάδες αστυνομικούς ενισχύεται η φύλαξη των χερσαίων συνόρων του Έβρου, καθώς έχει διαπιστωθεί η συγκέντρωση δεκάδων Σύριων στην Αδριανούπολη, οι οποίοι θα επιχειρήσουν να περάσουν στην Ελλάδα άμεσα.

Ήδη έφτασαν ενισχύσεις στην Ορεστιάδα, ενώ αυξάνονται τα μέτρα στα χερσαία σύνορα.


Συνέχεια στο ρεπορτάζ από το εγκυρότατο onalert.gr

''Φράγμα'' ελέγχου έχουν κάνει η Ελληνική Αστυνομία και επικουρικά ο Ελληνικός Στρατός στα ελληνοτουρκικά σύνορα απέναντι από την Ανδιανούπολη προκείμενου να ελεγχθεί η κατάσταση που ενδεχομένως δημιουργήσει ομάδα Σύριων προσφύγων που έχουν επιλέξει να περάσουν στην Ευρώπη από την ξηρά και όχι από την θάλασσα που υπάρχει κίνδυνος πνιγμού. Οι Σύριοι πρόσφυγες είναι συγκεντρωμένοι στον λεωφορειακό σταθμό της Ανδριανούπολης, με σκοπό να μεταβούν στα ελληνικά σύνορα.



της Σοφίας ΒεργοπούλουΗ Ευρώπη θα χτίσει κέντρα κράτησης μεταναστών σε Ελλάδα και Ιταλία. Πηγή: http://www.newsbomb.gr

Οι Βρυξέλλες μετά την κατηγορηματική άρνηση ορισμένων χωρών να συμμετέχουν στο σύστημα ανακατανομής προσφύγων, αλλά και την επανέναρξη των συνοριακών ελέγχων σε Γερμανία, Αυστρία, Ολλανδία Σλοβακία και την ολοκλήρωση του φράχτη στην Ουγγαρία, δε μπορούν παρά να αποδεχθούν και δημόσια ότι η Ευρώπη δεν είναι αυτό που πρεσβεύει στις ιδρυτικές της αρχές.
Σύμφωνα με το προτεινόμενο σχέδιο στρατόπεδα κράτησης θα δημιουργηθούν στις χώρες εισόδου, δηλαδή Ελλάδα και Ιταλία, ενώ καταυλισμοί προσφύγων θα δημιουργηθούν στην Αφρική αλλά και σε ζώνες εκτός Ε.Ε. όπου οι αναζητώντες προστασία θα μπορούν να φιλοξενηθούν για όσο κρατάει ο πόλεμος στη χώρα τους.



Πηγή Makeleio.gr

Πριν από λίγο έφτασε στα “συρτάρια” του “Makeleio.gr”, ένα μήνυμα από Ορεστιάδα που δεν θέλουμε να το λογοκρίνουμε.

Σας το παρουσιάζουμε αυτούσιο:

“Καλησπέρα Στέφανε. Ονομάζομαι Σ. είμαι στρατιωτικός και είμαι απο ενα χωριό της Ορεστιάδας, λίγα χιλιόμετρα απο το τριεθνες.

Υπαρχουν πληροφορίες απο τοπικά καναλια και ιστοσελίδες πως αναμενεται τις επόμενες ωρες να εισέλθουν απο χερσαία συνορα αλλα και απο τα φυσικά σύνορα του ποταμου Εβρου μεγάλος αριθμος λαθρο. Ο αριθμός δεν εξακριβωμενος αλλα λογικα επρόκειτο για τα ιδια χαλια με τα Δωδεκανησα.

Εχουν βγει συν 5 τζιπ συνοριακων και ειναι σε επιφυλακη στην περιοχη Δικαιων με Καστανιες συνολικα 7 οχηματα τους.”




ΔΕΝ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ... 
ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΩ ΞΥΠΝΑΩ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.