Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Σοβαρό τροχαίο με επτά τραυματίες στρατιωτικούς της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών στα Τρίκαλα. Τραυματίστηκε και ο υποδιοικητής της ΣΜΥ . Ανακοίνωση ΓΕΣ





Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα πάνω στη γέφυρα του Πηνειού ποταμού, στην Ε.Ο. Τρικάλων-Καρδίτσας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του trikalaola.gr ένα λεωφορείο συγκρούστηκε μετωπικά με ένα στρατιωτικό όχημα, τζιπ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν εφτά άτομα όλοι Στρατιωτικοί και αυτή τη στιγμή οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στα Νοσοκομεία Τρικάλων και Καρδίτσας.

Το Στρατιωτικό όχημα κατευθυνόταν από Καρδίτσα προς Τρίκαλα και σύμφωνα με τον οδηγό του λεωφορείου το Στρατιωτικό όχημα μετά από ελιγμούς, πιθανόν από την ολισθηρότητα του οδοστρώματος, έπεσε πάνω στο λεωφορείο.


Η Ανακοίνωση του ΓΕΣ

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι την 09 Σεπτεμβρίου 2015, περί τις 06:45, στρατιωτικό όχημα το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο μεταφοράς στελεχών της ΣΜΥ, από την Καρδίτσα στην έδρα της Σχολής στα Τρίκαλα, συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο επί της επαρχιακής οδού Καρδίτσας – Τρικάλων, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 7 στελεχών της ΣΜΥ.

Οι τραυματίες διεκομίσθησαν στα Νοσοκομεία Λάρισας και Τρικάλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.