Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Τέρενς Κουίκ ΑΝΕ.ΕΛΛ - ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΙΚΜΑΔΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ Ο «ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΣ» ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


«ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΙΚΜΑΔΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ Ο«ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΣ» ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ»


ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


Ο επικεφαλής Επικοινωνίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και πρώηνΥφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφωντόσο του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 και ΕΡΑ Χανίων σχετικά μετην αποτυχία των δημοσκοπήσεων, έκανε το εξής σχόλιο:


«Θα σταθώ ειδικότερα στην περίπτωση της αθλιότητας των «δημοσκοπήσεων» τουΠανεπιστημίου Μακεδονίας που συνεργαζόταν με τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμόΣΚΑΙ.


Εδώ δεν μιλάμε για μια απλή αποτυχία όπου έδιναν 1.5% - 2% στουςΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ δημιουργώντας την ψυχολογία στον κόσμο ότι ηψήφος τους σε εμάς είναι μια χαμένη ψήφος. Μιλάμε για μία ευθεία «δολοφονική»επίθεση σε βάρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, όπως σχολίασε γενικότερα γιατις δημοσκοπήσεις και ο Πρόεδρός μας Πάνος Καμμένος.


Αν υπάρχει έστω και η παραμικρή ικμάδα αξιοπρέπειας, οφείλει ο «δημοσκόπος»Αν.Καθηγητής Νίκος Μαραντζίδης, στέλεχος του «ΠΟΤΑΜΙΟΥ», να παραδώσει τηνπανεπιστημιακή του θέση. Ειδάλλως, αν δεν το πράξει ο ίδιος, θα πρέπει ναεπιληφθεί η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καθώς στο όνομα αυτούτου κυρίου, διασύρεται βάναυσα η επιστημονική και επιμορφωτική αξιοπιστία του.


Εξάλλου θεωρώ δεδομένη την επικινδυνότητά του ή την ασχετοσύνη του, στο ναμαθαίνει τα παιδιά μας την επιστήμη τους με απόλυτη διαστρέβλωση.


Η ανοχή μας εξαντλήθηκε. Έως εδώ. Από εκεί και πέρα θα τον συμπαρασύρει έναπραγματικό «ποτάμι» νομικών αντιδράσεων από την πλευρά μας.


Τέλος, δεν θέτω θέμα πώς είναι δυνατόν αυτός ο κύριος να πλασάρει«δημοσκοπικές» έρευνές του χωρίς να είναι μέλος της Ένωσης τωνΕπαγγελματικών Εταιριών Δημοσκοπήσεων. Δεν το θέτω, γιατί απλούστατα καιεκείνες έφαγαν το απόλυτο «μαύρο», όσα συγνώμη και αν ζητούν εκ των υστέρων





ΥΓ: Αυτές οι άθλιες «δημοσκοπήσεις» του Πανεπιστημίου Μακεδονίας έγιναν επ´αμοιβή; Ή στο δωρεάν;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.