Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΛΕΣΒΟΣ - Και τώρα στιγμές αγάπης από τους πρόσφυγες.. με φίλια αισθήματα και με περίσσια ταπεινότητα συνεργάζονται με τις αρχές.

Στο τέλος θα καταντήσω γραφικός... τα γράφω, τα φωνάζω αλλά δεν γίνετε τίποτα. Τα βλέπετε και εσείς τα έργα των δήθεν προσφύγων, γιατί ο πρόσφυγας δεν κινείτε με απειλητική διάθεση κατά της χώρας που τον φιλοξενεί. Αυτή είναι η εικόνα που θέλουν οι πολιτικοί μας να ΜΗΝ βλέπετε, στα μεγάλα ΜΜΕ θα παίξει για ένα λεπτό και αυτό ήταν, ας πάνε να πνιγούν οι κάτοικοι της ΚΩ, της Λέσβου και όλων των νησιών του Αιγαίου που ταλαιπωρούνται από την εισβολή λαθρό-ισλαμιστών, είπαμε τα νησιά μας έχουν πολίτες Β και Γ κατηγορίας... δεν ενδιαφέρετε το κράτος των Αθηνών γι εσάς, είσαστε μόνοι σας.

Ξυπνήστε ΕΛΛΗΝΕΣ... το σχέδιο Ισλαμοποίησης της Ευρώπης είναι πολύ καλά στημένο. Φύγετε από τα στερεότυπα της Ορθοδόξου εκκλησίας και των Ελληνικών ηθών και παραδόσεων, δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με μας. Αυτοί έρχονται εδώ για να μας επιβάλλουν έναν άλλο τρόπο ζωής.. δεν έρχονται για να ζήσουν αποδεχόμενοι την Ελληνική κουλτούρα και τον πολιτισμό μας. Είναι άτομα άκρως επιθετικά με ότι δεν είναι κοντά στα μουσουλμανικά ήθη.

Μην πέφτετε στην παγίδα του πρόσφυγα... είναι εισβολή Ισλαμιστών, με την Αμερική να θέλει να διαλύσει την Ευρώπη. Ξυπνήστε και μην πάτε στις εκλογές σας πρόβατα επί σφαγή.. μην πουλήσετε την ψήφο σας σε ΠΡΟΔΟΤΕΣ, προστατέψετε τα παιδιά και σας και το μέλλον τους, με την ψήφο σας. Το αξίζουν να ζήσουν σε μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ χώρα... το αξίζετε και εσείς οι ίδιοι.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ... ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ.




Με χειροβομβίδες κρότου-λάμψης και συνεχείς επεμβάσεις ανδρών του Λιμενικού Σώματος και της Αστυνομίας γίνεται προσπάθεια από το πρωί να αντιμετωπιστεί η εξέγερση χιλιάδων μεταναστών, ιδιαίτερα Αφγανών, που βρίσκονται εγκλωβισμένοι εδώ και μέρες στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

Στις 8 το πρωί αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή η κατάληψη του πλοίου Blue Star 1 από περίπου 1.000 Αφγανούς, που αποπειράθηκαν να εισβάλουν φωνάζοντας "Αθήνα- Αθήνα". Η κατάληψη αποφεύχθηκε όταν έκλεισαν οι καταπέλτες του πλοίου, αλλά την ίδια ώρα εκατοντάδες επιβάτες που επιβιβάζονταν σε αυτό εγκλωβίστηκαν ανάμεσα στους μετανάστες και στο πλοίο.

Πηγή φωτο: ΕΡΑ-ΑΙΓΑΙΟΥ, Ηλίας Μαραβάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.