Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Νέο κρούσμα ασέλγειας σε ανηλίκους στις Σέρρες.

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος, στις Σέρρες, την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου.

Στη σύλληψη ενός 30χρονου προχώρησε η Αστυνομία την ώρα που ο άνδρας βρισκόταν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο μαζί με δύο ανήλικα αδέρφια, ηλικίας 12 και 13 ετών. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το προηγούμενο βράδυ από τη σύλληψή του, είχε προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του 12χρονου, έναντι χρηματικής αμοιβής που έφτανε τα 30 ευρώ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς, λίγες μέρες νωρίτερα, είχε ασελγήσει και στα δύο αδελφάκια, ενώ κατά την τελευταία τριετία προέβαινε συστηματικά σε παρόμοιες πράξεις με θύμα τον 13χρονο, έναντι αμοιβής κάθε φορά.

Κατά πληροφορίες, ο 30χρονος δούλευε περιστασιακά σε λούνα-παρκ, ενώ έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις διωκτικές Αρχές για πορνογραφία ανηλίκων κατ' εξακολούθηση.




Σχόλιο: Πιστεύω ότι είναι ώριμη η κοινωνία πλέον να αποδεχτεί την ψυχολογική εξέταση υποψηφίων για θέσεις εργασίας που έχουν να κάνουν με παιδιά, όπως
Παιδικοί Σταθμοί - Χώροι διασκέδασης ανηλίκων(Λούνα παρκ, αίθουσες παιχνιδιού κτλ), Σχολεία Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο. Να μην μπορεί να γίνει καμία πρόσληψη αν ο υποψήφιος δεν έχει πρώτα εξεταστεί από Δημόσιο Νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.