Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Μιχαλολιάκος... πίσω από το παραβάν του συστήματος: "Αναλαμβάνουμε την πολιτική ευθύνη"

Ας διαβάσουμε όλοι μαζί και ας ακούσουμε τι είπε ο Γραμματέας της Χρυσής Αυγής για την δολοφονία στο Κερατσίνι.. και έπεται και ο δικός μου σχολιασμός.

«Σε ό,τι αφορά την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία στο Κερατσίνι, την αναλαμβάνουμε» ανέφερε σε συνέντευξή του στον Real Fm ο γραμματέας της οργάνωσης. «Αλλά ποινική ευθύνη δεν υπάρχει, αν υπήρχε, γιατί δεν υπήρξε για τον Τεμπονέρα και για τον Λαμπράκη;» συνέχισε.

«Είναι δυνατόν ένα ολόκληρο κόμμα να κατηγορείται επειδή ένας οπαδός, ένας φίλος του κόμματος προέβη σε μία καταδικαστέα πράξη;», πρόσθεσε, αναφερόμενος στον Γιώργο Ρουπακιά.



Σήμερα είδε το φως της δημοσιότητας μέσω των Ελληνικών ΜΜΕ, το τι πιστεύει η Γερμανία σχετικά με το εκλογικό αποτέλεσμα της 20ης Σεπτέμβρη, τρίτο κόμμα δίνουν οι πολιτικοί αξιωματούχοι του Βερολίνου την Χ.Α και εκεί που είναι προφανές ότι θα είναι το τρίτο κόμμα θα πάρει αυτό το χαρτί πιθανής διακυβέρνησης, ξαφνικά το ρίχνει στον κάλαθο των αχρήστων. Και να ήταν μόνο αυτό; από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου ΔΕΝ υπήρξε ούτε μια δημοσκόπηση που να έδειχνε το κόμμα της Χ.Α. τέταρτο, πέμπτο η σε εκλογική κατάρρευση, ούτε μια... και σχεδόν όλες έδειχναν τα ποσοστά του να είναι σε ανοδική τροχιά.

Ξαφνικά λοιπόν 72 ώρες πριν τις κάλπες, ο Αρχηγός και Γραμματέας Ν.Μιχαλολιάκος κάνει δήλωση περί πολιτικής ευθύνης... μια πολιτική ευθύνη που φυσικά ουδέποτε υπήρξε, διότι δεν μπορείς να λες ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ... δεν μπορείς να μιλάς στον πληθυντικό, ποιοι αναλαμβάνουν τις ευθύνες για τον Ρουπακιά; ο ανώνυμος ψηφοφόρος της Χ.Α.; αυτός που ψήφισε Χ.Α, στο Μενίδι, στα Πατήσια, στην Νέα Σμύρνη, στον Έβρο, στην Άρτα, στην Ρόδο, στην Χίο, στα Χανιά, στην Τρίπολη, αυτός ο ψηφοφόρος σήμερα θα πρέπει να απολογείται για ποιο πράγμα; για έναν δολοφόνο Ρουπακιά που σκότωσε έναν άλλο πολίτη; Γιατί κ.Μιχαλολιάκο δεν είπες ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ; γιατί δεν μίλησες για σένα προσωπικά; γιατί ρίχνεις λάσπη στον ανώνυμο ψηφοφόρο;

Τι έγινε κύριε Νίκο; πήγες πίσω από το παραβάν και έκανες κάποιου είδους συμφωνία; αποφάσισες να γυρίσεις στο 0.25%; Γιατί περισσότερο σαν λευκή πετσέτα μοιάζει παρά σαν κάτι άλλο!

Σε κάποιες άλλες εποχές κύριε Νίκο.. κάποιοι άλλοι ανέλαβαν προσωπικώς τις ευθύνες τους, σε ποιο σοβαρά θέματα.. που αφορούσαν όλη την χώρα και όχι για ένα άτομο, που θα γράψω ξανά για αποφυγή παρεξηγήσεων ότι έφυγε αδίκως από το χέρι ενός δολοφόνου.

Για δες και άκου πως αναλαμβάνουν την πολιτική ευθύνη.. μήπως και μάθεις έστω και αργά.



Γιατί μπορεί κάποιος καχύποπτος να θυμηθεί τι έγινε μερικές δεκαετίες πριν... μπορούμε να θυμηθούμε τι κατέθεσε στη δίκη ένα από τα θύματα, ο Μιχάλης Δημητρίου,

«Μου επιτέθηκε μια ομάδα με επικεφαλής τους Καλέντζη, Γερονικολάου και Μιχαλιολάκο και άρχισαν να με χτυπούν σε όλα τα σημεία του σώματος. Σταμάτησαν μόνο όταν είδαν ότι έβγαζα αίμα από το στόμα. Τότε κάποιος από αυτούς φώναξε: «Αφήστε τον. Τον σκοτώσαμε τον πούστη»».

Καμία ευθύνη δεν μπορεί να αναλάβει κανένα ψηφοφόρος της Χ.Α. γιατί δεν έχει καμία ευθύνη, δεν του ανήκει και δεν την ζήτησε ποτέ.

Από αυτό το μετερίζι θυμάστε όσοι διαβάζετε από παλιά, ότι κρατήθηκαν αποστάσεις από την Χ.Α. γιατί τους ήξερα τι είναι, φαινόταν το πράγμα, μόλις στριμώχτηκε ο κυρ Νίκος λάκισε από τον χορό, φοβήθηκε μήπως τα επόμενα χρόνια τα περάσει στην Φυλακή, λογικό από μια σκοπιά αν το δεις, όλοι μας δεν θα θέλαμε να περάσουμε τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής μας σε ένα κελί, αλλά αυτό που με παραξενεύει είναι γιατί χρησιμοποιεί πληθυντικό και όχι ενικό... ποιοι αναλαμβάνουν τη ευθύνη; ποιοι; οι 600.000 ψηφοφόροι της Χ.Α.; Αν θυμάστε σας τα είχα πει για την Χ.Α ότι κάτι δεν πάει καλά.. αλλά δεν ακούσατε, εκεί παραμυθιαστήκατε και ψηφίσατε.

Γιατί αγαπητοί μου αναγνώστες άμα θες να ρίξεις το σύστημα δεν το ρίχνεις με στρακαστρούκες ούτε μα Ναζιστικούς χαιρετισμούς, ούτε και με οπαδούς των ΝΑΖΙ... αυτοί ΔΕΝ έχουν καμία σχέση με το ΕΛΛΗΝΙΚΟ πνεύμα, την ΕΛΛΗΝΙΚΗ φιλοσοφία και σκέψη. Αλλά στην παραμύθα αυτός ο λαός είναι πρώτος...

Τι έχεις να πεις κυρ Νίκο στον ανώνυμο ψηφοφόρο της Χ.Α. που θα έρθει και θα σου πει, "ποια ευθύνη; που και πότε;"

Στα έλεγε ο Μπάμπης στον ΣΚΑΙ αλλά δεν τον άκουσες, την σοβαρή Χ.Α. θέλει το σύστημα, στο επικοινωνούσαν μέσω των συστημικών ΜΜΕ, αλλά δεν άκουγες τότε και τσουπ να η δολοφονία από έναν ηλίθιο που αποφάσισε να γίνει θεός και να πάρει την ζωή ενός αθώου. Δεν ήθελες να λογικευτείς και να κουρσέψεις την πολιτική σκηνή, βέβαια από την άλλη, πως ενώνονται το "εμείς σιχαινόμαστε να είμαστε εκεί μέσα"(για την Βουλή), με τα κονσερβοκούτια στα πεζοδρόμια και με το ότι "η δημοκρατία πρέπει να πέσει" είναι θέματα που άπτονται άλλων ειδικοτήτων και αναλύσεων. Και το ίδιο σύστημα που σε καλούσε για συμπόρευση και λογική.. σε πούλησε με το τρενάρισμα της δίκης και τις προφανείς πιέσεις που δέχτηκες για το "αναλαμβάνουμε την ευθύνη", αλλά τι να το κάνεις αφού μυαλό δεν έβαλες, θυμάσαι το 77 που ο Καλέντζης κατηγορούσε τον Πλεύρης και τον αποκαλούσε χαζοχαφιέ της ΚΥΠ; άσε να μην τα θυμηθούμε...

Και κάπου εδώ έρχεται να κουμπώσει και ο Περίανδρος…

Μετά την αποφυλάκισή του, στα τέλη του 2010, ο Περίανδρος (κατά κόσμον Αντώνιος Ανδρουτσόπουλος), πρώην υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, ο οποίος καταδικάστηκε ως επικεφαλής Τάγματος Εφόδου για την επίθεση κατά του Δημήτρη Κουσουρή και των Καραμπατσόλη, Φωτιάδη τον Ιούνιο του 1998, διατυπώνει κι αυτός σκληρά υπονοούμενα για την ηγεσία της οργάνωσης και τον ίδιο τον φίρερ Μιχαλολιάκο:

«Μαζί τους μένει και η αχαριστία των υπανθρώπων, που παριστάνουν κάποιους συντρόφους μας, αρκετοί απ’ τους οποίους παρουσιάζονται έως και σήμερα ως ηγετίσκοι και στελέχη του πατριωτισμού, ενώ δεν ήταν παρά αυτοί, που μ’ έβγαλαν απ’ την μέση το 1998, σε συνεργασία με το καθεστώς είτε εκείνοι που επωφελήθηκαν απ’ την αντρική σιωπή μου ώστε να πληρώσω για κάτι που δεν έκανα.

Είναι πασίγνωστο σε συγκεκριμένους πρώην και νυν Χρυσαυγίτες, που ουδέποτε εκλήθησαν απ’ τον ανακριτή για το οτιδήποτε και που τώρα ως φοβισμένες πουτάνες σιγούν, ότι υπήρξα αθώος και κατεδικάσθην για ανομήματα άλλων. Στο ερώτημα βεβαίως τι έπραξαν όλοι αυτοί για μένα, που βίωσα τρομακτικές απώλειες τα 12 αυτά έτη –ψυχικές, σωματικές, οικονομικές, προσωπικές, οικογενειακές, κοινωνικές και φυσικά πολιτικές– η απάντηση είναι μία: απολύτως τίποτα.
Ανθρωπάκια συμπλεγματικά, δειλά και ανύπαρκτα, που κρύβονται πίσω από μια ιδέα τιτάνων, δεν έκαναν ποτέ ούτε μία ανοικτή συγκέντρωση για το δίκαιό μου, δεν απάντησαν σε κανέναν απ’ τους δεκάδες αλήτες δημοσιογράφους, που δίχως στοιχεία με συκοφαντούσαν, κάποια καραγκιοζάκια δεν ενεφανίσθησαν, ούτε σε μία απ’ τις δίκες μου, δεν έβαψαν ούτε έναν τοίχο να διαμαρτυρηθούν και βεβαίως δεν είχαν το σθένος να ανοίξουν όχι ένα εχθρικό, αλλά ούτε καν το δικό τους ρουθούνι για να με υπερασπισθούν.

Εφθασαν μάλιστα στο σημείο κάποια σκουπίδια να λέγουν τηλεοπτικώς σε όσους τους υπενθύμιζαν τον ‘κακό’ Περίανδρο, ότι η Χρυσή Αυγή δεν ευθύνεται για όποιες εγκληματικές πράξεις των μελών της! Την ίδια επίσης εποχή που ο Καρατζαφέρης δήλωνε στον αέρα σε προβεβλημένο δημοσιογράφο την επιθυμία και ευχή του ‘να πιάσετε τον Περίανδρο και να του κόψετε το κεφάλι’, στελέχη της Χρυσής Αυγής που γνώριζαν από πρώτο χέρι την αθωότητά μου, συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο του ανωτέρω για τις Νομαρχιακές εκλογές με άνεση προδότη, ενώ σε σχετική μου αντίδραση ο ηθικός καθοδηγητής τους έσπευδε να υπερασπισθεί τον πολιτικάντη!»

Κυρ.Νίκο.. είχες στρωμένο τον δρόμο με ροδοπέταλα από πολίτες που περίμεναν την κάθραση, είχες μια κοινωνία βασανισμένη, εξαθλιωμένη, προδομένη, αηδιασμένη με τους πολιτικούς κλέφτες και εσύ τι πήγες και έκανες; ακολούθησες μια λανθασμένη πολιτική με σβάστικες και φιλοναζιστές να κοσμούν τα ψηφοδέλτια της οργάνωσης, αντί να δεις τον τερματισμό και να βγεις πρώτος και νικητής, αλλά είπαμε ο λύκος προβιά δεν αλλάζει, παραμένει λύκος. 

Βήματα πριν το τέλος.. ημέρες πριν την τρίτη διερευνητική εντολή, εβδομάδες πριν την πολύ μεγάλη πιθανότητα να είναι η Χ.Α. αξιωματική αντιπολίτευση αυτού του τόπου, βγαίνεις και δηλώνεις ότι "αναλαμβάνουμε την πολιτική ευθύνη"! Και ρίχνεις μια... και γυρνάς πίσω στο χρόνο έναν λαό που πεθαίνει με βασανιστικό τρόπο.


Μπράβο κυρ.Νίκο.. έγραψες ιστορία.... γι άλλη μια φορά.


Υ.Γ. επέτρεψε μου να σου πω ότι τις δάφνες η ιστορία τις μοιράζει σε πρώτη φάση σε όσους την ακολουθούν και σε δεύτερη φάση, τις χρυσές δάφνες τις μοιράζει σε όσους το αξίζουν, εσύ το αξίζεις;
 

Υ.Γ.2 Πολύ σύντομα το σύστημα θα προσπαθήσει να θέσει την Χ.Α. εκτός νόμου. Τώρα που δεν την χρειάζεται... βλέπετε βρήκε τον ΣΥΡΙΖΑ!

Υ.Γ.3 Το πολίτευμα ζει με τις τελευταίες του ανάσες... ετοιμαστείτε για άλλα κόλπα... σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.