Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Αυτά είναι καλά νέα.. συνελήφθη ο υπαρχηγός του Επαναστατικού Αγώνα Γιώργος Πετρακάκος στον Βόλο. Μεγάλη επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ.

Τρεις συλλήψεις στο Βόλο από την Αντιτρομοκρατική. Ανάμεσά τους ο Γιώργος Πετρακάκος, ο οποίος θεωρείται «υπαρχηγός» του ηγέτη του Επαναστατικού Αγώνα Νίκου Μαζιώτη, ενώ έχει συνεργαστεί και με τον Βασίλη Παλαιοκώστα.

http://news247.gr

Συνελήφθησαν λίγο μετά τις 11 το πρωί έξω από πολυκατοικία του Βόλου στη συμβολή των οδών Γαλλίας και Περεβού, ο Γιώργος Πετρακάκος, το «δεξί χέρι» δηλαδή του Νίκου Μαζιώτη και άλλοτε του Βασίλη Παλαιοκώστα, μαζί με μία κοπέλα και έναν ακόμη άντρα, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες.

Πρόσθετα, σύμφωνα πάντα με τις τελευταίες πληροφορίες ήταν μια προσεκτικά σχεδιασμένη επιχείρηση εκτελεσμένη μέχρι τέλους αποκλειστικά από άντρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, χωρίς τη συμβολή τελικά της ΕΚΑΜ και ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ., για να μην τραβήξουν την προσοχή των υπόπτων και στην τελική της φάση εκτυλίχθηκε αιφνίδια και έξω από την πολυκατοικία για να μην αφήσει το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στους υπόπτους.

Ο Γιώργος Πετρακάκος, είναι ο μόνος που κατάφερε να διαφύγει της σύλληψης κατά την αντίστοιχη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στην περιοχή στα τέλη Μαΐου, για την σύλληψη των ληστών του Διστόμου, κατά ην οποία αυτοκτόνησε ο Σπύρος Δραβίλας και συνελήφθησαν ο Σπύρος Χριστοδούλου και ο Γρηγόρης Τσιρώνης.

Ο Πετρακάκος θεωρείται «υπαρχηγός» του ηγέτη του Επαναστατικού Αγώνα Νίκου Μαζιώτη, με τον οποίο έχει κάνει μαζί του ένοπλες ληστείες, ενώ έχει συνεργαστεί και με τον Βασίλη Παλαιοκώστα.

Παράλληλες έρευνες για τον νέο κύκλο συλλήψεων της Αντριτρομοκρατικής γίνονται σύμφωνα με πληροφορίες του News247, τόσο στην Αθήνα όσο και σε κάποιες άλλες πόλεις της επαρχίας, καθώς όλα δείχνουν ότι οι συλληφθέντες είχαν συχνές μετακινήσεις από και προς τον Βόλο και ενδεχομένως να ετοίμαζαν κάποιο νέο χτύπημα, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται και οι κατ’ οίκον έρευνες στο διαμέρισμα του Βόλου για να να εντοπιστεί τυχόν βαρύς οπλισμός ή άλλα πειστήρια.

Εν τω μεταξύ την ίδια ώρα η Αντιτρομοκρατική ξεκίνησε παράλληλες έρευνες και σε δεύτερη γιάφκα που εντοπίστηκε στη Νέα Ιωνία Βόλου στη συμβολή των οδών Καραμπατσάκη και Παπάφη. Και στα δύο διαμερίσματα εντοπίστηκε βαρύς οπλισμός, μέχρι στιγμής και μεταξύ άλλων ευρημάτων. Αργότερα το απόγευμα είναι πιθανόν να υπάρξει και μία πρώτη επίσημη ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ. για την πορεία των έως τώρα ερευνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.