Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΧΙ και από την Σλοβενία στο ψευτο-προσφυγικό κύμα.. κλείνουν τα σύνορα στους λαθρο-εισβολείς. Τεράστιο θέμα για την Ελλάδα που θα γίνει αποθήκη ψυχών και τρομοκρατών.


Η Σλοβενία δεν θα δημιουργήσει διάδρομο για τη μαζική μεταφορά προσφύγων προς το βορρά, δήλωσε ο πρωθυπουργός της χώρας, Μίρο Τσέραρ.

Στην αρχή της εβδομάδας, ο υπουργός Εσωτερικών της Κροατίας, Ράνκο Όστογιτς…
είχε δηλώσει ότι συζήτησε με την ομόλογό του της Σλοβενίας, Βέσνα Γκιόργκος Ζνίνταρ, το ενδεχόμενο δημιουργίας διαδρόμου για το κύμα προσφύγων που κατευθύνεται προς τη Δυτική Ευρώπη.

"Τέτοιες δηλώσεις δεν είναι μόνο άδικες, επειδή υποστηρίζεται κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ, αλλά και επικίνδυνες, γιατί δίνεται υπόσχεση για κάτι που δεν μπορεί να συμβεί. Η Σλοβενία πρέπει να διατηρήσει το καθεστώς Σένγκεν".

Αυτό υπογράμμισε ο πρωθυπουργός της Σλοβενίας στο δελτίο ειδήσεων του δημόσιου τηλεοπτικού σταθμού TV Slovenija, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

"Δεν υπήρξαν ούτε μπορεί να υπάρξουν τέτοιες συζητήσεις. Ποτέ δεν θα επιτρέψουμε κάτι τέτοιο, επειδή έχουμε καθεστώς Σένγκεν στα σύνορα με την Κροατία" είπε ο Σλοβένος πρωθυπουργός.

Ο Μίρο Τσέραρ επέκρινε, μάλιστα, την Κροατία για την αποτυχία της να ενημερώσει τη Σλοβενία λεπτομερώς για τις ενέργειές της στο θέμα των προσφυγικών ροών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.