Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Ναι μπήκαν τζιχαντιστές από τα θαλάσσια σύνορα του Αιγαίου.. που είναι τώρα τα παιδιά; μα αλωνίζουν την Ελλάδα και την Ευρώπη..


Αμέ αμέ... γιατί όχι, μπήκαν τα παιδιά στας Ευρώπας. Τι κάναμε εμείς; ΤΙΠΟΤΑ τι να κάνουμε, καλά, εσείς; ευχαριστώ. Το έχω γράψει ξανά... ο καιρός που θα βγαίνουν χαντζάρες στην Αθήνα από τους λαθροεισβολείς είναι πολύ κοντά, αν δεν προλάβουμε το κακό θα γίνουμε πολύ σύντομα ΛΙΒΑΝΟΣ. Διαβάστε τι δήλωσε ο Υπηρεσιακός Υπουργός:

Στην τηλεόραση του Star μίλησε ο Γιάννης Μουζάλας, αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου το πρωί της Δευτέρας (7/9/2015).

Ο κ. Μουζάλας χαρακτήρισε το μεταναστευτικό ως «ανοιχτή πληγή» και προχώρησε σε μια δήλωση - βόμβα λέγοντας πως ανάμεσα στους πρόσφυγες και μετανάστες που περνάνε καθημερινά προς την Ευρώπη δια μέσου της Ελλάδας βρίσκονται και τζιχαντιστές.

«Θα ήταν ανόητο να πει κανείς ότι όχι δεν έχουν μπει τζιχαντιστές» είπε ο κ. Μουζάλας απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τη σύνθεση μεταναστών και προσφύγων που συνεχίζουν να αποβιβάζονται καθημερινά κατά χιλιάδες στα ανατολικά νησιά του Αιγαίου.

«Νομίζω ότι οι μυστικές υπηρεσίες των ευρωπαϊκών κρατών επιβεβαιώνουν ότι ένας μικρός αριθμός είναι πιθανόν να έχει περάσει στην Ευρώπη», συμπλήρωσε ο κ. Μουζάλας ωστόσο υποστήριξε πως οι τζιχαντιστές δεν έχουν ανάγκη να περάσουν στην Ευρώπη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.