Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Δεν κατεβάζει το κόμμα του ο Καρατζαφέρης στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015. Οριστικό τέλος για τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό.


Το τέλος του κόμματος και το πολιτικό τέλος του Γ.Καρατζαφέρη είναι γεγονός. Δεν άντεξε στην ασφυκτική πίεση των μνημονιακών πολιτικών και κάνει στην άκρη. Το κόμμα του είχε ουσιαστικά διαλυθεί εδώ και καιρό.. κανένα πολιτικό όργανο δεν λειτουργούσε και ο Καρατζαφέρης αποσύρεται σιωπηλά μην μπορώντας να ανταποκριθεί στις ασφυκτικές πιέσεις που δέχτηκε. Μεγάλο πλήγμα οι φορολογικές διαφορές που προέκυψαν πριν 2 χρόνια και είδαν το φως της δημοσιότητας με την υπόθεση να παραμένει ανοικτή για να του ασκείτε η ανάλογη πολιτική πίεση.

Η πολιτική δύναμη του ΛΑ.Ο.Σ. είναι πολύ μικρή αλλά όχι αμελητέα. το που μπορεί να κινηθεί μάλλον είναι εύκολο να ανιχνευτεί, ένα δεξιό κόμμα στο σύνολο του που δεν πρόκειται να φύγει από το δεξί μαντρί και να πάει σε άλλες πολιτείες. Σκληροί δεξιοί που σίγουρα θα δουν την προοπτική της πατρικής στοργής του Βαγγέλα, αλλά θα κοιτάξουν προς την Χ.Α. και τους ΑΝ.ΕΛΛ., ποιο αριστερά θα είναι απίθανο να μετακινηθούν.

Η πολιτική δύναμη του ΛΑ.Ο.Σ. δεν είναι μεγαλύτερη του 1% που πήρε το  κόμμα στις εκλογές του Ιανουαρίου λαμβάνοντας 63.000 ψήφους, σε αυτά τα νούμερα κινείτε και σήμερα.

Η υποψία ότι κάνει έμμεσα πάσα τους ψηφοφόρους του στον Βαγγέλα της ΝΔ, δεν είναι αίολη  αλλά αυτό θα το δούμε τις επόμενες ημέρες. 

Τίτλοι τέλους για το ΛΑ.Ο.Σ., οι προσωπικές επιλογές του Προέδρου το αποτελείωσαν.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.