Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Κατασκευή συστημάτων των Rafale στην ΕΑΒ από ελληνική εταιρεία ανακοίνωσε ο Καμμένος

Ακόμη και για συμπαραγωγή αεροσκαφών με τη Γαλλία έκανε λόγο ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος μετά από την συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Άμυνας της Γαλλίας Jean-Yves Le Drian.

Όπως είπε οι σχετικές συζητήσεις θα ξεκινήσουν με την ΕΑΒ, χωρίς να διευκρινήσει ποια αεοροσκάφη θα αφορούν. Πιθανότατα θα πρόκειται για ανάθεση έργου κατακευής για κάποια κομμάτια αεροσκαφών και συγκεκριμένα αφορούν στην κατασκευή του ηλεκτρικού συστήματος και μηχανικών μερών του μαχητικού αεροσκάφους RAFALE . Σχετική συμφωνία υπέγραψαν η ελληνική εταιρία Miltech Hellas A.E. με την μεγάλη γαλλική εταιρία κατασκευής αεροσκαφών DASSAULT Aviation . Η υπογραφή έγινε κατά την διάρκεια της Αεροπορικής Έκθεσης Paris Air Show 2015 στο Le Bourget, με αφορμή την προμήθεια Αεροσκαφών RAFALE από την Αίγυπτο και το Κατάρ.
Όπως ανακοινώθηκε από την ελληνική εταιρία ''οι νέες πολύ σημαντικές συμβάσεις διάρκειας 5 ετών και πλέον θα έχουν ως συνέπεια τον διπλασιασμό του όγκου εργασίας της ήδη υφιστάμενης παραγωγής της Miltech για την DASSAULT εντός του 2015, ενώ θα τον τετραπλασιάσουν στα μέσα του 2016.

Η συνέχεια στο Onalert.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.