Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Η ΕΡΤ σε πείσμα πολλών.. επανήλθε και στους τηλεοπτικούς δέκτες αλλά και στα ραδιόφωνα μας. Με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου η ΕΡΤ άνοιξε και πάλι, αυτή φορά για να μην κλείσει ΠΟΤΕ!


Από τις 6 η ώρα το πρωί σήμερα, στους τηλεοπτικούς δέκτες επανήλθαν το σήμα της ΕΡΤ, και στους ραδιοφωνικούς το Πρώτο, το Δεύτερο, το Τρίτο, ή ΕΡΑ Σπορ, το Κόσμος και η Φωνή της Ελλάδος.

Τόσο οι τηλεοπτικοί δέκτες, όσο και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί, ξεκίνησαν με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, και με την επαναφορά του παλιού σήματος με τον περίφημο «τσοπανάκο» και τα κουδούνια του.


Το βράδυ στην τηλεόραση θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου «Το χαμένο σήμα της Δημοκρατίας» που αναφέρεται στην 11η Ιουνίου 2013, όταν η κατοχική κυβέρνηση της φασιστικής ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε. ανακοίνωσε το κλείσιμο της ΕΡΤ καταδικάζοντας χιλιάδες εργαζόμενους στην ανεργία και την Ελλάδα φτωχότερη σε ενημέρωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.