Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Η θέση του ellada_kupros για το δημοψήφισμα της Κυριακής 5ης Ιουλίου 2015

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός τίμησε την περηφάνια, την ωριμότητα και την αξιοπρέπεια του Ελληνικού λαού και έδωσε το δικαίωμα αλλά και την μεγάλη ευθύνη να αποφασίσει για το μέλλον του. Ένα μέλλον που η Γερμανική Ευρώπη και οι δορυφόροι της το παρουσιάζουν σκοτεινό και ζοφερό. Η ιδρυτική διακήρυξη της Ευρώπης που πίστεψε ο Ελληνικός λαός στα χρόνια του Κωνσταντίνου Καραμανλή, δεν υπάρχει ποια.. η Ευρώπη που οραματίστηκε η χώρα μας χάθηκε στο σκοτάδι της ηγεμονίας των Τραπεζών και των διεθνών τοκογλύφων.

Το δράμα 5 ετών πρέπει να σταματήσει, οι αυτοκτονίες που στοίχειωσαν αυτή την χώρα πρέπει να σταματήσουν. Η Δημοκρατία μας δυστυχώς εκβιάζεται και εκβιάζεται από μια σκληρή ολιγαρχία της κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης, η ασφυξία που περιβάλει την χώρα μας πρέπει εδώ και τώρα να τερματιστεί. Ο σεβασμός στην Δημοκρατία και το δίκαιο του Ελληνικού λαού, καταπατήθηκαν βάναυσα από την ολιγαρχία της Ε.Ε, όλα αυτά τα 5 έτη των μνημονίων, των σκληρών μέτρων λιτότητας και της οικονομικής σφαγής του Ελληνικού λαού που ακολούθησαν.

Η Εθνική μας κυριαρχία καταπατήθηκε εξίσου βάναυσα από την σκληρή ολιγαρχία της Ε.Ε.

Στα εκβιαστικά τελεσίγραφα της Ευρώπης.. απαντούμε την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015 με περηφάνια, με δημοκρατικά αντανακλαστικά, με αξιοπρέπεια και με σεβασμό στην ιστορία μας..

ΟΧΙ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.