Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Λάβρος ο Πειραιώς Σεραφείμ

Λάβρος ο Πειραιώς Σεραφείμ με αφορμή την ψήφιση της τροπολογίας για την κατασκευή τζαμιού στο Βοτανικό, την ίδια ώρα μάλιστα που χαρακτηρίζεται από την κυβέρνηση ως «ειδωλολατρία» η προσκύνηση των ιερών λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας, με εγκύκλιο του, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την τεράστια ισλαμική απειλή που είναι προ των πυλών.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Η επικαιροποίησι από το Κοινοβούλιο της θεσμοθετήσεως της ασύμβατης με το Ευρωπαικό κεκτημένο θρησκείας του Ισλάμ που στοχοποιεί θανάσιμα την άρνησή της, με την ψήφισι της τροπολογίας για την ανέγερσι του Ισλαμικού Τεμένους από την πλειοψηφία των Κομμάτων της Βουλής, την στιγμή κατά την οποία λειτουργούν στο Λεκανοπέδιο 150 τεμένη με ναυαρχίδα των 3000 τετραγωνικών μέτρων Τέμενος της οδού Πειραιώς στο Μοσχάτο ενδυναμώνει ουσιωδώς τον σχεδιασμό ισλαμοποιήσεως της χώρας μας από το Σιωνιστικό λόμπυ του κ. Ρότσιλντ και των μισθάρνων εντοπίων οργάνων του, με τον ανεξέλεγκτο εποικισμό των μουσουλμάνων επηλύδων με δήθεν πρόταγμα τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ανεξιθρησκεία που αποτελούν «ανόσιες ιδέες» για το Ισλάμ, όπως αποδεικνύουν οι σφαγές και το αίμα στο εγκληματικό Χαλιφάτο και αποθρασύνει τους ισλαμιστές «εποίκους» που επιδίδονται σε απόπειρες προσηλυτισμού στο Ισλάμ.

Την ιδία στιγμή η τιμητική προσκύνησι των εγχριστοθέντων Αγίων και Μαρτύρων της Πίστεως που διέσωσε την εθνική μας ιδιοπροσωπεία κάτω από τον Ισλαμικό ζυγό, χαρακτηρίζεται ως «ειδωλολατρεία» και η μεταφορά τιμίων λειψάνων εις τον Ιδρυματικό Ι. Ναό του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» προς προσκύνησι των επιθυμούντων κατασυκοφαντείται και καθυβρίζεται ως δήθεν «μεσαιωνισμός».

Στην Μητροπολιτική μας Περιφέρεια μοιράζονται προσηλυτιστικά φυλλάδια του Ισλάμ από ελληνόφωνη ισλαμική ιστοσελίδα και γι’ αυτό αποστείλαμε Ποιμαντορική Εγκύκλιο που θα αναγνωσθή στους Ι. Ναούς της Μητροπόλεως Πειραιώς την Κυριακή των Αγίων και Θεοφόρων Πατέρων της εν Νικαία Α΄ Οικουμενικής Συνόδου για την ενημέρωση της δράσεως των νεοαρειανών Ισλαμιστών.

ΠΟΙΜΑΝΤΟΡΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ
Πατέρες και αδελφοί, τέκνα εν Κυρίω αγαπητά, Χριστός Ανέστη !

Σήμερα η Αγία μας Ορθόδοξη, Καθολική Εκκλησία, τιμά την εόρτιο μνήμη των Αγίων ενδόξων 318 Θεοφόρων Πατέρων της εν Νικαία Αγίας Α΄ Οικουμενικής Συνόδου κατά του δυσεβούς και δυσωνύμου Αρείου ο οποίος αρνείτο την Θεία φύση του Σωτήρος και Λυτρωτού Ιησού Χριστού. Τον 7ο αι. το έργο του αιρεσιάρχου Αρείου ανέλαβε να συνεχίση ο Άραβας έμπορος Μωάμεθ ή Μουχάμμαντ και τον 19ο αι. ο ιδρυτής της φυλλαδικής μετοχικής εταιρίας «ΣΚΟΠΙΑ του πύργου των Μαρτύρων του Ιεχωβά» Κάρολος Ρώσσελ. Αντιλαμβάνεται κανείς εύκολα ότι ο κοινός υποβολεύς του Αρείου, του Μωάμεθ ή Μουχάμμαντ και του Κ. Ρώσσελ είναι ο παγκάκιστος και μισόχριστος, μισόθεος και μισάνθρωπος διάβολος διότι εάν ο Θεός δεν έγινε άνθρωπος ο άνθρωπος δεν μπορεί να γίνει Θεός όπως το εξέφρασε ο ιερός Γρηγόριος ο Θεολόγος με την μεγαλειώδη φράση του το «απρόσληπτον και αθεράπευτον» (Γρηγορίου Θεολόγου, Επιστολή 101,32)

Είναι σε όλους γνωστό, ότι η αντίχριστη λεγομένη «Νέα Εποχή» και η «Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων», με συνδιαμορφωτή την παναίρεση του συγκρητιστικού Διαθρησκειακού Οικουμενισμού, εργάζονται πυρετωδώς για την εφαρμογή των σκοτεινών σχεδίων τους, που μεταξύ άλλων, είναι η ισλαμοποίηση της Ευρώπης, και βεβαίως, της Ελλάδος. Όλοι πλέον αντιλαμβάνονται και συνειδητοποιούν οσημέραι εναργέστερα, ότι η θρησκεία του Ισλάμ και η ισλαμική βία έχει καταστεί μία από τις σοβαρότερες απειλές για την παγκόσμια ειρήνη. Το μαρτυρούν τα φρικτά εγκλήματα των ισλαμιστών – τζιχαντιστών, στη Μέση Ανατολή και την Βόρεια Αφρική, όπου όχι απλώς χάνονται με τραγικό τρόπο ανθρώπινες ζωές, αλλά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη πραγματική γενοκτονία των χριστιανικών πληθυσμών, για τα οποία αποκλειστική ευθύνη φέρουν οι τζιχαντιστές μουσουλμάνοι, αλλά και οι πονηροί σχεδιαστές της «Νέας Εποχής», που τους προωθούν και τους ενθαρρύνουν στο ανόσιο έργο τους. Οι δε διωγμοί και οι τρόποι θανατώσεως των Χριστιανών, ξεπερνούν κάθε φαντασία!

Το πρόβλημα της εξάπλωσης του Ισλάμ και της ισλαμικής βίας έχει αγγίξει, όπως ήταν φυσικό και επόμενο και την χώρα μας, η οποία μεταβλήθηκε τα τελευταία χρόνια σε πραγματική αποικία νομίμων και παρανόμων μεταναστών, ως επί το πλείστον μουσουλμάνων, με έναν καθημερινό τραγικό εποικισμό με ο,τι αυτό συνεπάγεται στην δεινώς χειμαζόμενη πατρίδα μας λόγω της οικονομικής κρίσεως και της μελλοντικής δημογραφικής αλλοιώσεως. Σύμφωνα με χάρτη, που κυκλοφόρησαν οι τζιχαντιστές, η Ελλάδα είναι και αυτή εντεταγμένη στο «ισλαμικό κράτος»-Χαλιφάτο, που επιδιώκουν διά της βίας να δημιουργήσουν!

Επειδή όμως προς το παρόν αποτελούν μία πληθυσμιακή μειονότητα, προσπαθούν να διεισδύσουν στην ελληνική κοινωνία και να διαδώσουν τις κακοδοξίες των, μέσω δεκάδων ιστοσελίδων και «διαφωτιστικών» εντύπων, τα οποία μοιράζουν αφειδώς κατά χιλιάδες. Στην μητροπολιτική μας περιφέρεια ήδη μοιράζονται και διανέμονται έντυπα προσηλυτισμού στην ισλαμική θρησκεία!
Προσπαθούν να παρουσιάσουν, με ανεπιτυχή βέβαια τρόπο, την δήθεν ανωτερότητα της ισλαμικής θρησκείας, έναντι της Ορθοδοξίας. Ότι αυτοί και μόνον πιστεύουν στον αληθινό Θεό. Ότι ο Ιησούς Χριστός δεν είναι ο Υιός του Θεού, ο σαρκωθείς Θεός Λόγος, αλλά ένας απλός προφήτης και μάλιστα κατώτερος του Μωάμεθ. Ότι ο Χριστός, παρ’ όλα αυτά, θα είναι ο Κριτής στην Μέλλουσα Κρίση και όχι ο «τέλειος προφήτης», ο «ιδρυτής της αληθινής θρησκείας του Αλλάχ» Μωάμεθ, καθώς και πολλές άλλες πλάνες.

Ωστόσο όλοι οι άγιοι Πατέρες της Εκκλησίας μας από τον άγιο Μάξιμο τον Ομολογητή (6ος αι.) και Ιωάννη τον Δαμασκηνό (7ος αι.), μέχρι τον άγιο ένδοξο οσιομάρτυρα Νικόδημο τον Αγιαννανίτη (18ος αι.) και την αγία ένδοξο νεομάρτυρα Ακυλίνα (18ος αι.), κατατάσσουν το Ισλάμ στις αιρέσεις και ως τέτοια το αντιμετωπίζουν. Αυτό είναι εύλογο, διότι οι διδαχές του, αποτελούν ένα συμπίλημα διαφόρων ανθρωποπαθών θρησκευτικών παραδοχών, όπως της Ειδωλολατρείας, του Ζωροαστρισμού, του Μανιχαισμού, του Γνωστικισμού, του Αρειανισμού, του Νεστοριανισμού, του Μονοφυσιτισμού, τού Αφθαρτοδοκητισμού και της Εικονομαχίας.

Πλέον συγκεκριμένα, ο όσιος και θεοφόρος Ιωάννης ο Δαμασκηνός, στο έργο του «Περί αιρέσεων», θεωρεί ότι το Ισλάμ είναι λαοπλάνος θρησκεία και πρόδρομος του Αντιχρίστου. Γράφει: «Έστι δε και η μέχρι του νυν κρατούσα λαοπλάνος θρησκεία των Ισμαηλιτών, πρόδρομος ούσα του Αντιχρίστου». Είναι δε χαρακτηριστικό, ότι ο όσιος αποκαλεί ευθύς εξ αρχής τον Μωάμεθ ψευδοπροφήτη. Καί τούτο διότι κατά την ισλαμική παράδοση, (σούνα), συνεζεύχθη ως 7η σύζυγό του την σύζυγο του υιοθετηθέντος υιού του Ζαΐντ και ως 9η την επταετή κορασίδα Αισά, διαπράττων εκτός των άλλων κακουργιών και τα εγκλήματα της αιμομιξίας και της παιδεραστίας. Αποδεικνύει με όσα γράφει ο όσιος, ότι δημιούργησε την αίρεσή του ύστερα από μία επιφανειακή μελέτη της Αγίας Γραφής και την επικοινωνία του με έναν αιρετικό αρειανό μοναχό, κατόπιν δήθεν οραμάτων σε ηλικία σαράντα ετών, με την παρότρυνση της πρώτης συζύγου του Χαντίντζα και του Ιουδαίου εξαδέλφου της Ουάρακα και μ’ αυτόν τον τρόπο διέδωσε την ψεύτικη φήμη, ότι ολ’ αυτά, που θέσπισε, είναι δήθεν θεόσταλτα.

Καυστικότατο είναι το σχόλιο του οσίου, ότι όλα τα θεσπίσματα του Κορανίου, είναι «γέλωτος άξια» και καθιερώθηκαν στο Αραβικό Έθνος με τον «ιερό πόλεμο» και το ψευδές ιδεολόγημα της δήθεν θεικής αποστολής του Μωάμεθ, επτά αιώνες μετά την ενανθρώπιση του Θεού Λόγου του αληθινού Μεσσία, του οποίου το σωτηριώδες έργο επιδιώκει να ανατρέψει με τις ψευδολογίες του. Κατά τον όσιο το Ισλάμ και το Κοράνιο επηρεασμένα από την αντιχριστιανική ιουδαική και την αιρετική χριστιανική γραμματεία, δεν δέχονται την Τριαδικότητα του Θεού, την Θεότητα του Χριστού, τον σταυρικό Του θάνατο και την Ανάστασή Του. 
Αρνούνται το Θεανθρώπινο πρόσωπό Του και τον θεωρούν σαν ένα προφήτη κατώτερο του Μωάμεθ, της δήθεν σφραγίδας των προφητών, κτίσμα του Θεού και απλό, ψιλό άνθρωπο. Βασική διδασκαλία του Κορανίου αποτελεί ο πόλεμος κατά των απίστων, (τζιχάντ), εφαρμόζεται δε στις ημέρες μας με τις συνεχιζόμενες εκκαθαρίσεις χριστιανικών και άλλων πληθυσμών από τους φανατικούς τζιχαντιστές. Έτσι αποδεικνύεται, ότι το Ισλάμ είναι μία θρησκεία μη συμβατή με το ευρωπαικό κεκτημένο και τις αρχές των Κρατών Δικαίου, διότι οι έννοιες Δημοκρατία, Ανεξιθρησκεία και Ανεκτικότητα προς την ετερότητα είναι ασύμβατες με το Ισλάμ και την διδασκαλία του Κορανίου που στοχοποιεί θανάσιμα την άρνησή του.

Αλήθεια, ποιά η χρησιμότητα των Διαθρησκειακών Διαλόγων μεταξύ Ορθοδοξίας και Ισλάμ και οι διακηρύξεις περί ειρηνικής συνυπάρξεως, όταν οι Διάλογοι αυτοί αδυνατούν να αποτρέψουν τους ισλαμιστές – τζιχαντιστές από τα φρικώδη εγκλήματά τους, όπως αποδεικνύεται με πλήθος στοιχείων στην παγκόσμια ειδησεογραφία; Οι σημερινοί Διαθρησκειακοί Διάλογοι αποτελούν την νέα εφεύρεση του Σατανά,όπου προβάλλεται το Ισλάμ ως η θρησκεία της δήθεν ειρήνης που πιστεύει στον αληθινό Θεό και όπου εξισώνεται ο Χριστός με τους ψευδοπροφήτες και η αλήθεια της Ορθοδοξίας με το ψεύδος των άλλων θρησκειών. 
Οι συμμετέχοντες στους Διαλόγους αυτούς, δεν έχουν δυστυχώς όπως απέδειξαν τα πράγματα, το ανδρείο και ομολογιακό φρόνημα που χαρακτήριζε τους αγίους Πατέρες της Εκκλησίας μας και τους αγίους Νεομάρτυρες,οι οποίοι ήλεγξαν την πλάνη του Ισλάμ και έχυσαν το αίμα τους για την αλήθεια της Πίστεως. Όπως ορθότατα έχει επισημανθεί οι άγιοι Πατέρες δεν δίσταζαν να διατυπώσουν την απόλυτα απορριπτική θέση τους για το Ισλάμ ακόμη και όταν εξαναγκάζονταν«να προσέλθουν σε διάλογο με τους Μουσουλμάνους,είτε ως αιχμάλωτοί τους, όπως ο άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς, είτε ως υπόδουλοι και κατακτημένοι, όπως ο Πατριάρχης Γεννάδιος ο Σχολάριος. Σήμερα προσερχόμαστε μόνοι, εθελουσίως, στους Διαλόγους και χωρίς να υπάρχει εξωτερική ανάγκη, η βία, αναγνωρίζουμε τον Μωάμεθ ως προφήτη και βλέπουμε πολλά θετικά στοιχεία στη διδασκαλία του». Έτσι με την στάση τους αυτή υβρίζουν και προσβάλλουν τους αγίους Νεομάρτυρες και αποδεικνύουν, ότι ματαίως και ανωφελώς έχυσαν το αίμα τους για τον Χριστό.


Αλλά και η στάση της Ελληνικής Πολιτείας βρίσκεται δυστυχώς σε πλήρη εναρμόνιση με τους στόχους της «Νέας Εποχής». Αποδείχθηκαν ανακόλουθες και πλήρεις αντιφάσεων οι ενέργειές Της, αφ’ ενός μεν να ψηφίσει τον λεγόμενο «αντιρατσιστικό» νόμο, με σκοπό να πατάξει φαινόμενα ρατσισμού, αφ’ ετέρου δε να αποφασίσει την ανέγερση ισλαμικού τεμένους (με κρατική μάλιστα χρηματοδότηση). Καί τούτο διότι το ανίερο συμπίλημα του Κορανίου, περιέχει ρατσιστικές αναφορές και προτροπές σε πράξεις βίας κατά των άλλων θρησκευτικών ομάδων. Είναι επίσης ξεκάθαρες οι ρατσιστικές αντιλήψεις του απέναντι στο γυναικείο φύλο.
Πατέρες και αδελφοί, τέκνα εν Κυρίω αγαπητά.

Στην πατρίδα μας, την ηρωοτόκο και αγιοτόκο Ελλάδα, στην οποία, κατά τα 400 χρόνια σκλαβιάς από τους ομοπίστους των σημερινών ισλαμιστών τους Οθωμανούς Τούρκους, χύθηκαν ποταμοί αίματος αγίων ενδόξων Νεομαρτύρων και Ηρώων, ποιός να το φανταζόταν ότι σχεδόν 200 χρόνια μετά την εθνική μας παλλιγγενεσία και με νωπή ακόμα την μνήμη από τα ιερά σφάγια της πίστεως και της πατρίδος θα αναγκαζώμεθα να εκδίδουμε αντιρρητικές εγκυκλίους κατά του αιμοσταγούς Ισλάμ που επί αιώνες μας έπνιξε στο αίμα. Ως ελάχιστο φόρο τιμής στην μνήμη των Αγίων και ηρώων της πίστεώς μας δεν πρέπει να αφήσουμε να αλλοιωθεί η ιδιοπροσωπεία μας με την μετατροπή της Πολιτείας μας σε ουδετερόθρησκη, όπως επιδιώκει η Νέα παγκόσμια Τάξη των Σιωνιστών και Ταλμουδιστών Σατανολατρών. Σας προσκαλώ λοιπόν να παραμείνετε εδραίοι και αμετακίνητοι στην Ορθόδοξη πίστη και παράδοση, να φανείτε δε αντάξιοι των ενδόξων προγόνων μας και των αγίων Πατέρων μας, αγωνιζόμενοι με κάθε ειρηνικό και νόμιμο μέσον για την παρεμπόδιση και ακύρωση των σκοτεινών σχεδίων της «Νέας Εποχής».


Μετά πατρικών ευχών

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
+ ο Πειραιώς ΣΕΡΑΦΕΙΜ


Πηγή: pentapostagma

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.