Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Περιμένουν να μην κλείσει η συμφωνία για να πνίξουν στο χάος την χώρα.. αλλά το χατήρι, δεν θα τους γίνει.



Όλοι προετοιμάζονται για παν ενδεχόμενο.. οι Ελληνικές αρχές παίρνουν τα μέτρα τους, όχι όμως στον βαθμό που τα παρουσιάζουν μερικά ΜΜΕ.. αν ήταν να πάμε σε μια γενική επιφυλακή ή ένα lockdown των πόλεων θα είχαμε άλλες προετοιμασίες. 

Αυτό που κάνει η ΕΛ.ΑΣ. είναι το αυτονόητο, παίρνει μέτρα που θα ήταν υποχρεωμένη να πάρει αν είχαμε πχ μια μεγάλη διαδήλωση, ούτε καν πορεία για την 17Ν , σαν μια μεγάλη διαδήλωση που θα μπορούσαν να παρεισφρήσουν  αντιεξουσιαστές και ταραχοποιοί. Το ότι φυλάνε μερικούς στόχους παραπάνω από ότι πρέπει.. αυτό δεν γίνεται πρώτη φόρα και ούτε αυτή η φορά θα είναι και η τελευταία.

Το τι θα γίνει στην χώρα, το έγραψα και χθες, την Δευτέρα θα δούμε.. και θα πούμε πολλά.

Όσο για το μεγάλο ερώτημα, αν οι Τράπεζες ανοίξουν αύριο.. και οι Τράπεζες θα ανοίξουν και οι μισθοί σε λίγες ημέρες θα πληρωθούν κανονικά και η χώρα θα περάσει τις δυσκολίες με την βοήθεια όλων μας. Το ποιο σημαντικό είναι να μην χωριζόμαστε σε δραχμολάγνους και ευρωφασίστες... αν το κάνουμε, όπως πάει να γίνει με τις ηλίθιες συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα.. τότε αυτή η χώρα θα διαλυθεί σε πολύ λίγο χρόνο.

Δεν είμαστε με καμία Ε.Ε., είμαστε μόνο με την ΕΛΛΑΔΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.