Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Δήλωση σοκ από τον Ιερώνυμο... εμείς φταίμε για το χάος στις χώρες της Μέσης Ανατολής, ας τους περιθάλψουν οι Ελληνικές αρχές.

Η Ελλάδα από πότε κ.Ιερώνυμε έστειλε μάχιμες δυνάμεις σε ΙΡΑΚ- ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ - ΣΥΡΙΑ; Στείλαμε Μονάδες Μηχανικού- Υγειονομικού και ελάχιστους Αξιωματικούς σε κέντρα Διοίκησης, συμμετείχαμε σε διάφορες στρατηγικής φύσεως επιχειρήσεις που όμως δεν ήταν επιθετικής μορφής, παράδειγμα η φύλαξη αεροδρομίων στο παρελθόν. Άρα από που φταίει η Ελλάδα; 

Τι θέλετε κ.Ιερώνυμε να κάνει η Ελλάδα; μια χώρα που αιμορραγεί καθημερινά και δεν έχει να ταΐσει τους δικούς της πολίτες!

Διαβάστε το απαράδεκτο σχόλιο του Ιερώνυμου.

««Οι ζωές των μεταναστών στην Ελλάδα δεν αφορούν μόνο την Ελλάδα, αλλά όλες τις χώρες της Ε.Ε. Γι’ αυτό οι μετανάστες που φτάνουν στα σύνορα της Ευρώπης, πρέπει να προωθούνται και να φιλοξενούνται και στις υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε., αναλογικά με τον πληθυσμό της κάθε μίας… Ολοι αυτοί οι μετανάστες ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, από εμάς τους αποκαλούμενους ανθρώπους του “δυτικού κόσμου”. Εμείς οι ίδιοι, με τις ενέργειές μας, ΤΟΥΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΑΜΕ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ και τώρα τους στοιβάζουμε σαν πρόβατα για σφαγή»!...


"Κοινός Νούς" - Εφημερίδα "Στόχος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.