Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Ανοίξτε τα αυτιά σας και τα μάτια σας... ώρες κρίσιμες για την Ελλάδα! Να προλάβουμε ένα αιματοκύλισμα. Κολασμένο Σ/Κ στις Βρυξέλλες.


Ζώνουν τα φίδια την Ελλάδα.. νίπτει τας χείρας του ο Αμερικανός Πρέσβης και ελπίζει για μια καλή έκβαση των πραγμάτων στις διαπραγματεύσεις που διεξάγονται στις Βρυξέλλες.
Όλα αυτά στον λογαριασμό του Πρέσβη στο Twitter.

Και δεν έχουμε μόνο τις προσευχές του Πρέσβη.. πριν μερικές εβδομάδες σε Αγγλική εφημερίδα ανέβηκε αγγελία που ζητούσε κουκουβάγιες για να σταλούν στην Αθήνα! Θα μου πείτε που το περίεργο.. η αλήθεια είναι ότι οι κουκουβάγιες ήταν μια πρακτόρικη ομάδα μισθοφόρων Αμερικανών  και άλλων εθνικοτήτων που αιματοκύλησαν το Μειντάν, και όλο το Κίεβο.



Αυτά μας περιμένουν αν δεν συμφωνήσουμε.. ίσως και αυτά να μας περιμένουν αν συμφωνήσουμε. Κανείς δεν ξέρει πλέον τι παιχνίδι θέλει να παίξει η Αμερική στην περιοχή μας.

Ανοίξτε τα μάτια και τα αυτιά σας γιατί η Ελλάδα χάνεται.. βυθιζόμαστε σε μια προδοτική αδράνεια!

Η χώρα μας παλεύει με τα θηρία.. αν δώσουμε όλοι μαζί την μάχη θα την κερδίσουμε, αν χωριστούμε σε στρατόπεδα, θα αιματοκυλήσουμε την χώρα και θα χάσουμε την πατρίδα μας.

Το Σάββατο και την Κυριακή κρίνεται η τύχη της χώρας μας.. αν πέσουμε, προστατέψατε την ΕΛΛΑΔΑ.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ο μοναδικός κυρίαρχος αυτή της πατρίδας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.