Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Έτοιμος δηλώνει ο Τσίπρας για εκλογές.. αν οι θεσμοί συνεχίσουν να είναι αδιάλλακτοι. Θα πάω σε εκλογές είπε στον Κύπριο Πρόεδρο.

Τι εκμυστηρεύτηκε ο πρωθυπουργός πριν από λίγες ώρες σε Ευρωπαίο ηγέτη φιλικής χώρας της Ευρωζώνης

Οι δραματικές εξελίξεις των τελευταίων ωρών, μετά την κίνηση της κυβέρνησης να απορρίψει την πρόταση των δανειστών ενδεχομένως υποκρύπτουν προεργασία για προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία, απόφαση η οποία αναμένεται να οριστικοποιηθεί τις επόμενες ώρες στην περίπτωση που οι δανειστές δεν μετακινηθούν από τις ανελαστικές θέσεις Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του protothema.gr, πριν από λίγες ώρες ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εκμυστηρεύτηκε σε Ευρωπαίο ηγέτη χώρας μέλους της Ευρωζώνης που πρόσκειται φιλικά στην Ελλάδα ότι με τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι αυτή την στιγμή είναι έτοιμος ακόμη και να προκηρύξει πρόωρες εκλογές.

Η αποκάλυψη αυτή της σκέψης από τον Έλληνα πρωθυπουργό προς τον ξένο ηγέτη μπορεί να ερμηνευθεί με δύο τρόπους: Είτε ο κ. Τσίπρας έχει έτοιμο το «σχέδιο Β» αν αύριο αποτύχει η διαπραγμάτευση ή το διέρρευσε επί τούτου προκειμένου να ασκηθεί εμμέσως πίεση στους δανειστές ώστε να μετριάσουν τις απαιτήσεις τους.


Σχόλιο:
*Στον Κύπριο Πρόεδρο εκμυστηρεύτηκε την πληροφορία που διακινούν τα ΜΜΕ αυτές τις ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.