Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Με ποιους είστε; Είμαστε με τους ΈΛΛΗΝΕΣ!

Προπαρασκευαστικές ενέργειες προβοκάτσιας ανοικτή στους ξένους πράκτορες και τις Ξένες πρεσβείες οι συγκεντρώσεις σήμερα στις 19:30 στο Σύνταγμα κατά της λιτότητας και την Πέμπτη την ίδια ώρα συγκέντρωσης για να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρώπη, οι διοργανωτές της δεύτερης τονίζουν ότι αποτελεί αντι-συγκέντρωση, ως απάντηση στην σημερινή των υποστηρικτών της έντιμη διαπραγμάτευσης.

Η Ελλάδα μέσα από αυτόν τον τραγέλαφο των δυο συγκεντρώσεων προσπαθεί να ορίσει την μοίρα της, μια μοίρα που δυστυχώς είναι απόλυτα συνδεδεμένη με τα θέλω των ξένων Δυνάμεων που εδώ και μερικές δεκαετίες.. προσπαθούν να υποτάξουν και υποδουλώσουν την Ελλάδα.

Μέσα από αυτές τις δυο συγκεντρώσεις και πολύ περισσότερο από την δεύτερη που θεωρητικά είναι υπέρ της παραμονής μας στο Ευρώ, οι ξένες Πρεσβείες και οι ξένοι "πράκτορες" θα προσπαθήσουν να διασπείρουν το κλίμα της ανασφάλειας και του φόβου. Της ανασφάλειας ότι βαδίζουμε στο γκρεμό και γι αυτό φταίνε αυτοί -όσοι στηρίζουν μια έντιμη και προς το συμφέρον της Ελλάδας συμφωνία- και φόβο γιατί οι άλλοι κακοί Έλληνες που στηρίζουν την έντιμη συμφωνία στο πίσω μέρος του μυαλού τους δεν έχουν την έντιμη συμφωνία αλλά έχουν μια Ελλάδα του Σοβιέτ, μια Ελλάδα φτώχειας και δυστυχίας.

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, με επιχειρήσεις ψυχολογικού πολέμου, επιχείρησαν και το πέτυχαν να διαλύσουν την Σερβία, σπέρνοντας τον φόβο και τον ρατσισμό, τα ίδια έκαναν και στην Ουκρανία με τις ΜΚΟ να έχουν πολύ σημαντικό ρόλο στην διάλυση της χώρας, στην ΣΥΡΙΑ όπου πάλι ΜΚΟ  ανέλαβαν τον ρόλο να ξεσηκώσουν τους αντάρτες, στο ΙΡΑΚ με το ψέμα των χημικών όπλων, στην Λιβύη όπου όταν ο Καντάφι αποφάσισε να αλλάξει το δολάριο με το Ευρώ για τις συναλλαγές του με το Πετρέλαιο, τότε επενέβην αστραπιαία ο ξένος παράγοντας και διαμέλισε την χώρα. Στο ΣΟΥΔΑΝ όπου αποσχίστηκε η περιοχή με τα πλουτοπαραγωγικά εδάφη. Και πολλές ακόμα χώρες που ο ξένος παράγοντας τις διαμέλισε ή τις έχει καταστήσει μαριονέτες για να εξυπηρετηθούν τα δικά τους σκοτεινά συμφέροντα.

Η Ελλάδα βαδίζει σε σκοτεινά μονοπάτια όπου διάφοροι σωτήρες θα εμφανίζονται κατά καιρούς για να βοηθήσουν δήθεν την Ελλάδα να βγει από αυτά τα μονοπάτια αλλά ο μοναδικός σκοπός τους θα είναι μας βυθίσουν ολοένα και βαθύτερα χάος, στην εσωστρέφεια, στην φαγωμάρα μεταξύ μας και στην απομόνωση.

Είναι χρέος όλων μας να προστατέψουμε την Εθνική κυριαρχία της χώρα μας και να μην μπούμε στο δίλημμα με την Ευρώπη ή με τους Ρώσους ή με τους Κινέζους. Η Ελλάδα δεν είναι προέκταση κανενός.. η Ελλάδα δεν υπάρχει για να γίνει μαριονέτα κανενός. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και αν το ερώτημα είναι "με ποιους είστε;" και πρέπει να απαντήσουμε υποχρεωτικά.. τότε η απάντηση είναι πολύ απλή και σύντομη...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Η συμμετοχή των Πατριωτών σε αυτές τις δυο συγκεντρώσεις θα είναι σαν να χώνουμε το μαχαίρι του διχασμού ολοένα και βαθύτερα στην σάρκα της Ελλάδας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.