Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Ένα βήμα πριν την πώληση οι Κ.Α.

Ένα βήμα πριν την υπογραφή συμφωνίας για πώληση των κυπριακών αερογραμμών βρίσκεται η κυβέρνηση. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Σίγμα, δόθηκε το πράσινο φως από πλευράς κυβέρνησης και πλέον αναμένεται αύριο να πέσουν οι υπογραφές σε ένα προοίμιο συμφωνίας, σε ότι αφορά την πώληση των Κυπριακών Αερογραμμών.

Εδώ και 15 ημέρες γίνονται διαπραγματεύσεις με Κινεζικό κολοσσό στις αερογραμμές, εκπρόσωποι του οποίου βρίσκονται στην Κύπρο.

Σήμερα, ο υπουργός οικονομικών άναψε το πράσινο φως και φαίνεται πως αν αύριο τελικά τελεσφορήσει η διαπραγμάτευση, ανοίγει ένα προοίμιο νέας σελίδας για τις Κυπριακές Αερογραμμές.

Η συνεννόηση που υπάρχει βρίσκεται σε τέτοιο βαθμό, που να επιτρέπει αύριο την υπογραφή του προοιμίου συμφωνίας και αμέσως μετά θα γίνουν τα υπόλοιπα που απαιτούνται.

Με ανακοίνωσή της η Cyprus Airways Public Ltd, επιβεβαιώνει και πληροφορεί το επενδυτικό κοινό ότι η εταιρεία κινέζικων συμφερόντων, η Beijing Yi Xiang Da Investment Co Ltd, έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για εξαγορά των Κυπριακών Αερογραμμών και εκπρόσωποι της είχαν επαφές με ιθύνοντες της Εταιρείας και με αρμοδίους του Υπουργείου Οικονομικών. Παρόλο που οι ενδείξεις για κατάληξη με την εν λόγω εταιρεία φαίνονται να είναι ενθαρρυντικές, δεν υπάρχει μέχρι στιγμής οποιαδήποτε συγκεκριμένη συμφωνία προς ανακοίνωση, όπως αναφέρεται.
Οι Κυπριακές Αερογραμμές θα προβούν σε περαιτέρω ανακοίνωση επί του θέματος σύμφωνα με τις πρόνοιες της κείμενης νομοθεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.