Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Χρηματική Βοήθεια Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρνακας Από Την Ένωση Αγωνιστών Αμμοχώστου ΕΟΚΑ 1955 - 59

Επιταγή ύψους 1,200 ευρώ για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λάρνακας επέδωσε σήμερα στον Δήμαρχο Ανδρέα Λουρουτζιάτη ο Πρόεδρος της Ενωσης Αγωνιστών Αμμοχώστου ΕΟΚΑ 1955 -59 Ζαχαρίας Παναγίδης.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι η επιταγή παραδόθηκε κατά τη διάρκεια «επίσκεψης εκπροσώπων της Ένωσης Αγωνιστών Αμμοχώστου ΕΟΚΑ 1955 – 59, Τμήματος Λάρνακας στο γραφείο του Δημάρχου Ανδρέα Λουρουτζιάτη. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η παράδοση από τον Πρόεδρο της Ένωσης Ζαχαρία Παναγίδη επιταγής ύψους 1,200€ για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λάρνακας».

Ο Δήμαρχος Λάρνακας, ευχαριστώντας «τον Πρόεδρο για τη φιλοπόλιδα προσφορά της Ένωσης, συνεχάρη όλα τα μέλη και ανέφερε ότι η προσφορά τους στις ημέρες μας είναι τόσο σημαντική, όσο εκείνη που πρόσφεραν το 55-59. Όπως αγωνίστηκαν για το καλό όλης της Κύπρου τότε, σήμερα αγωνίζονται για το καλό των συνανθρώπων μας».

Πρόσθεσε ακόμα ότι «η ανταπόκριση και η ευαισθητοποίηση της Ένωσης Αγωνιστών Αμμοχώστου ΕΟΚΑ 1955 – 59, Τμήματος Λάρνακας είναι συγκινητική ειδικότερα στις δύσκολες μέρες που διανύουμε. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για τη συλλογή όσο το δυνατό περισσοτέρων αγαθών με την ουσιαστική προσφορά των δημοτών, προς τις οικογένειες που το έχουν πραγματικά ανάγκη» είπε στέλλοντας ταυτόχρονα «μήνυμα υποστήριξης και βοήθειας».

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι «η Ένωση Αγωνιστών Αμμοχώστου ΕΟΚΑ 1955 – 59 Τμήμα Λάρνακας, παρέδωσε τον περασμένο Σεπτέμβριο επιταγή ύψους 400 ευρώ για στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Λάρνακας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.