Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Ελλάδα, Μπάνιο και 10 ευρώ και 20 ευρώ και 30 ευρώ... δημοκρατία δεν θέλατε; ε φάτε τώρα τη Δημοκρατία...

Το δικαίωμα χρήσης των κοινόχρηστων χώρων αιγιαλού, παραλίας, όχθης και παρόχθιας ζώνης μεγάλων λιμνών και πλεύσιμων ποταμών παραχωρείται στους δήμους, με αντάλλαγμα να δίνεται στο κράτος το 20% των ακαθάριστων εσόδων από την άσκηση της δραστηριότητάς τους εκεί.


Η παραχώρηση, που θα ισχύει ως τις 31.12.2013, γίνεται αποκλειστικά για δραστηριότητες που αφορούν λουομένους ή την αναψυχή του κοινού (εκμίσθωση θαλασσίων μέσων αναψυχής, καθισμάτων, ομπρελών, λειτουργία τροχήλατου αναψυκτηρίου κ.λπ.).

Όλα αυτά περιλαμβάνονται στα 14 άρθρα της Κοινής Υπουργικής Απόφασης με θέμα "Απευθείας παραχώρηση, με αντάλλαγμα, του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού, παραλίας, όχθης και παρόχθιας ζώνης μεγάλων λιμνών και πλεύσιμων ποταμών, στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) Α' Βαθμού".

Την απόφαση συνυπογράφουν ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας και ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης.
_________

Έτσι έτσι να νιώσετε τη Δημοκρατία στο πετσί σας... γιατί σας αρέσει να έχετε ένα Πασά πάνω από το κεφάλι σας, σας αρέσει να σας λένε άλλοι τι θα κάνετε! Δική σας φωνή από το 74 μέχρι και σήμερα ΔΕΝ έχετε... φάτε τώρα σκατά να γουστάρετε Αφού μυαλό ΔΕΝ βάζετε...

Ας πάρουμε λοιπόν ένα παράδειγμα.. οικογένεια πατέρας-μητέρα και ένα ανήλικο παιδί έφθασε η ώρα για να πάνε διακοπές... έχουν όλες και όλες 15 ημέρες για να χαλαρώσουν και να περάσουν ωραία..  από τις 15 θα κάνουν μπάνιο τις 14... από τις 14 ο 10 θα είναι σε παραλία επί πληρωμή.. οι δύο γονείς πληρώσουν από 5 ευρώ είσοδο = 10 ευρώ και το παιδί πληρώνει 2 ευρώ.. σύνολο 12 ευρώ μόνο τα εισιτήρια την ημέρα!! επί δέκα φορές που θα πάνε σε πλαζ με εισιτήριο, 120 ευρώ συνολικά μόνο για την είσοδο τους. 

Δεν θα πάρουν και ένα καφέ, νερό και κάτι για το παιδί... θα πάρουν Έλληνες είναι άλλωστε, βάλτε και δύο καφέδες δύο νερά και μια πορτοκαλάδα του παιδιού σύνολο άλλο ένα δεκαρικάκι την ημέρα και λίγα λέω.. επί δέκα που πάνε σε οργανωμένη πλαζ, άλλα 100 ευρώ δλδ! 

100 για καφέδες, νερό κτλ και 120 για είσοδο θέλουν δλδ 220 ευρώ περισσότερα για να πάνε σε μια οργανωμένη πλαζ. Μια χαρά δεν το βρίσκεται..; Δημοκρατία έχουμε άλλωστε ότι γουστάρουμε κάνουμε, αυτό δεν θέλετε;

Φάτε σκατά λοιπόν... 

Το ποιο εγκληματικό που κάνετε, δεν είναι ότι τα πληρώνετε, το ποιο εγκληματικό είναι ότι δεν αντιδράτε καθόλου, τα καταπίνεται σαν να μη τρέχει τίποτα... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.