Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Συμμετοχή ΑΚΕΛ στην κινητοποίηση έξω από τη Βουλή

Το ΑΚΕΛ καλεί τον κυπριακό λαό να δώσει μαζικά το παρόν του στην αυριανή κινητοποίηση έξω από τη Βουλή, την οποία διοργανώνει η Κίνηση Πολιτών ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις και τις πολιτικές λιτότητας.

Ενόψει της συζήτησης του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης από τη Βουλή των Αντιπροσώπων, ο λαός μας θα πρέπει να στείλει ηχηρό μήνυμα αντίστασης απέναντι στις καταστροφικές συνέπειες των αποφάσεων του Eurogroup της 15ης και της 25ης Μαρτίου. Αποφάσεις, που επιβλήθηκαν μέσα από αδίστακτες μεθοδεύσεις και εκβιασμούς από πλευράς των «εταίρων» μας και του ΔΝΤ και οι οποίες αντί της επιδιωκόμενης διάσωσης οδηγούν ήδη, με ρυθμούς γεωμετρικής προόδου, στη διάλυση της κυπριακής οικονομίας.

Οι τραγικές εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων καταδεικνύουν ότι ο λαός μας δεν μπορεί να προσδοκεί σε οποιαδήποτε θετική προοπτική εντός του μνημονιακού ζυγού. Αντίθετα, ο απεγκλωβισμός από τον μνημονιακό ζυγό προβάλλει ως η μόνη διέξοδος για τη διαφύλαξη των εργασιακών και κοινωνικών κατακτήσεων του λαού μας και για τη δημιουργία των προϋποθέσεων η κυπριακή οικονομία να σταθεί στα πόδια της και να ξαναμπεί σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.