Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Απήγαγαν τον Μητροπολίτη Χαλεπίου Παύλο και τον Επίσκοπο Μαρωνιτών Ιωάννη !

ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΔΥΣΗ ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ.... ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ!

Κάποιος θα πρέπει να τους πει ότι στη Συρία τα τσιράκια των Αμερικανών.. σφάζουν ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!! Με την ενδεχομένη είσοδο της Τουρκίας στην Ε.Ε. αυτοί οι δολοφόνοι θα κάνουν πάρτι σε όλη την Ευρώπη!
__________

Nεκροί είναι ο οδηγός και ο διάκονος του μητροπολίτη.

Θύματα απαγωγής έχουν πέσει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο μητροπολίτης Χαλεπίου Παύλος και ο επίσκοπος των Μαρωνιτών Ιωάννης. Η απαγωγή σημειώθηκε στα σύνορα Τουρκίας και Συρίας. Κατά πληροφορίες, νεκροί είναι ο οδηγός και ο διάκονος του μητροπολίτη.

Όπως μεταδίδει το Reuters, οι δύο ιεράρχες απήχθησαν από ένοπλους αντάρτες στο Χαλέπι.

Διπλωματικές πηγές ανέφεραν ότι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από την Αθήνα και ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος από τις Βρυξέλλες, όπου βρίσκεται για την Σύνοδο του ΝΑΤΟ, επικοινώνησαν με τον Πατριάρχη Αντιόχειας Ιωάννη, ο οποίος είναι αδελφός του Μητροπολίτη Χαλεπίου.

Όπως ανέφεραν οι ίδιες πήγες, το σύνολο του μηχανισμού του υπουργείου Εξωτερικών στην περιοχή και η Κεντρική Υπηρεσία έχουν κινητοποιηθεί.

Πριν από δέκα ημέρες, το σπίτι του Μητροπολίτη δέχθηκε επίθεση από ρουκέτα, στην πόλη όπου μαίνεται ο εμφύλιος ανάμεσα στις αντικαθεστωτικές δυνάμεις και τον στρατό του προέδρου Άσαντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.