Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Μεγάλη επιτυχία για την ΕΛ.ΑΣ. ... τους ξέφυγαν οι δολοφόνοι δραπέτες και βρίσκονται πλέον στην Αττική(Μάνδρα)!

Στην περιοχή της Αττικής φαίνεται πως βρίσκονται πλέον οι επικίνδυνοι αλβανοί κακοποιοί καθώς το λευκό βαν φορτηγάκι που χρησιμοποίησαν για την διαφυγή τους από τα Ίσθμια Κορινθίας εντοπίστηκε στην Μάνδρα Αττικής.

Πιο συγκεκριμένα εντοπίστηκε σήμερα το λευκό όχημα τύπου βαν (VW Transporter) με αριθμό κυκλοφορίας ΚΡΕ 7760 το οποίο είχε κλαπεί από την περιοχή Άσσος Κορινθίας μεταξύ 31ης Μαρτίου και 1ης Απριλίου και το οποίο πιθανολογείται ότι χρησιμοποιήθηκε από τους αλβανούς δράστες στην αιματηρή συμπλοκή στα Ίσθμια για τη διαφυγή τους, συμπλοκή που είχε ως τραγικό αποτέλεσμα τη δολοφονία της 25χρονης Κατερίνας Ζώγαλη.
____________
Δεν είχα βάλει καμία ανάρτηση για την απόδραση των δολοφόνων-Αλβανών γιατί εκείνες τις ημέρες υπήρχε το δράμα για το μνημόνιο της Κύπρου. Για να δούμε τώρα μερικά πράγματα...

Απέδρασαν που απέδρασαν οι δολοφόνοι-Αλβανοί... σκορπίζοντας δεκάδες χειροβομβίδες στο προαύλιο χώρο των φυλακών... τους καταδίωξαν στα Ίσθμια αφήνοντας πίσω τους μια νεκρή γυναίκα 25 ετών... και τελικά ενώ μας έλεγαν ότι έχουν κυκλώσει τη περιοχή και δεν πρόκειται να ξεφύγουν... βρέθηκε σήμερα το βαν που χρησιμοποίησαν για να διαφύγουν στη Μάνδρα Αττική.. δλδ στην Αθήνα!! Σημειωτέον ότι το βαν οι κάτοικοι λένε ότι είναι εδώ και 6 ημέρες παρατημένο στο συγκεκριμένο σημείο, δλδ είναι εδώ και 6 ημέρες στον αστικό ιστό της πρωτεύουσας.

Έχουμε δλδ...

Απόδραση πολύ επικίνδυνων κακοποιών-δολοφόνων με καταιγισμό πυρών(βρέθηκαν 500 κάλυκες)και ρίψεις δεκάδων χειροβομβίδων(για πάνω από 15 λένε οι πηγές μου)!!

Εντοπισμός στα Ίσθμια και καταδίωξη που κατάληξη της είχε... μια νεκρή γυναίκα... 

Και το κλου της βραδιάς... βρέθηκε το βαν στη Μάνδρα.., αλλά πληροφορίες των κατοίκων λένε ότι είναι εκεί εδώ και 6 ημέρες!!

Μετά από όλα αυτά.. έχω μια απορία! Αυτός ο Δένδιας γιατί είναι ακόμα στη θέση του; Για λόγους ευθιξίας δεν θα έπρεπε να παραιτηθεί;

Μήπως να του δώσουμε και κανένα παράσημο;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.