Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Βαριά λόγια ΔΗΚΟ για Διοικητή Κεντρικής Τράπεζας

Το ΔΗΚΟ απευθύνει έκκληση στον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου Πανίκο Δημητριάδη να μην σταθεί η αιτία να οδηγηθούν τα πράγματα εκτός των πλαισίων του εθνικού συμφέροντος, των συμφερόντων του τόπου και του λαού.

Σε ανακοίνωσή του, το ΔΗΚΟ εκφράζει λύπη, γιατί θεωρεί πως ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου Πανίκος Δημητριάδης δεν έχει επίγνωση των ευθυνών και του καθήκοντος του να υπερασπιστεί και να διεκδικήσει τα συμφέροντα της Κύπρου και του λαού της αυτές τις ώρες της σκληρής δοκιμασίας.

Αναφέρει ότι δυστυχώς, με όσα λέει, όσα πράττει και διαπράττει ο Διοικητής και με όσα, είτε από ολιγωρία είτε λόγω λανθασμένης ιεράρχησης προτεραιοτήτων, δεν πράττει, δυσχεραίνει όλο και περισσότερο την εθνική προσπάθεια για σταθεροποίηση του τραπεζικού μας συστήματος και για ανάκαμψη της κυπριακής οικονομίας.

Επειδή, προσθέτει, «ο θεσμικός του ρόλος είναι ιδιαίτερα κρίσιμος αυτές τις τόσο δραματικές ώρες που περνά η Κύπρος, επιθυμούμε να του απευθύνουμε ακόμα μια έκκληση να μην σταθεί η αιτία να οδηγηθούν τα πράγματα εκτός των πλαισίων του εθνικού συμφέροντος, των συμφερόντων του τόπου και του λαού μας. Κάθε θεσμός και ο εκάστοτε φορέας του έχουν πρώτιστο καθήκον να υπηρετούν τα συμφέροντα του τόπου και του λαού». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.