Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Bυθίζει την Ελλάδα στο χάος ο Αντώνης Σαμαράς.. μέγα φιάσκο το Deal Εθνικής με Eurobank

Όπως φαίνεται 3 υπάλληλοι της τρόικας διέλυσαν το τραπεζικό σύστημα της χώρας... οι 2 τράπεζες Εθνική και Eurobank δεν συγκεντρώνουν το 10% για να παραμείνει το μάνατζμεντ σε δικά τους χέρια με αποτέλεσμα τα πάντα να βρίσκονται στον αέρα. Υπάρχει φυσικά και ο κίνδυνος στην ανακεφαλαιοποίηση να μπουν και να μαζέψουν τα πάντα ξένοι τραπεζίτες αφήνοντας το Σαμαρά παγοκολώνα... εν μέσω επικείμενου πολιτικού θέρους!

Κανείς όμως δεν φταίει για αυτή την εξέλιξη παρά μόνο ο αρχικαταστροφέας Αντώνης Σαμαράς.. ο ποιο ΑΝΙΚΑΝΟΣ πολιτικός που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα. Στα χέρια του διαλύθηκε το τραπεζικό σύστημα της.. ναι ναι σε αυτό το σύστημα που δήθεν θα στήριζε την ανάπτυξη, θυμάστε τι έλεγε.. οι τράπεζες θα είναι πυλώνας της ανάπτυξης κτλ!! Πάνε αυτά χάνονται στη καταιγίδα που έρχεται...

Αλλά τι να πεις σε ένα ΑΝΙΚΑΝΟ... όταν διορίζει για Υπουργό τον Στουρνάρα και θέλει να ελέγχει την Εθνική τράπεζα με το φίλο του το Τουρκολιά!! Με φιλαράκια πολιτική δεν κάνεις...

Πλέον ο ανίκανος πρωθυπουργός... είναι τελειωμένος πολιτικά, το μόνο που μένει είναι να πάει στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να παραιτηθεί!

Στα τσακίδια Αντωνάκη.. τελείωσες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.