Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Aυτοί πρέπει να ήταν πολύ χαζοί λαθρομετανάστες...

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό τριών Αφγανών, οι οποίοι το βράδυ της Παρασκευής (26/04) απέδρασαν από το κέντρο φιλοξενίας της Κορίνθου, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι τρεις αλλοδαποί κατάφεραν να βγουν από το κέντρο, που λειτουργεί στο παλαιό στρατόπεδο της πόλης, χάρη σε μια...κολόνα. Αναρριχήθηκαν σ' αυτή, υπερπήδησαν την περίφραξη που υπάρχει και εξαφανίστηκαν μέσα στο σκοτάδι προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι αρχές τους αναζητούν στην ευρύτερη περιοχή της Κορίνθου.

news.935radio.gr

___________
Έχουν φαγητό από catering... πρωί, μεσημέρι βράδυ... έχουν A/C στους θαλάμους... έχουν τουαλέτες, έχουν ντουζιέρες..., έχουν τη κάθε τρελό ΜΚΟ να τους επισκέπτεται.. έχουν τις διάφορες οργανώσεις να τους χαϊδεύουν τα αυτιά...., έχουν και 50 φρουρούς να τους φυλάνε μήπως πάθουν τίποτα... και αυτοί σηκωθήκαν και φύγανε!!

Μιλάμε για πολύ μεγάλους στόκους!! Αραλίκι, τρως, πίνεις, κοιμάσαι... και εσύ θέλεις να φύγεις. Βρε καθίστε.. έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ σε λίγους μήνες... θα σας απελευθερώσει!!!

Χαϊβάνια.. ει.. χαϊβάνια!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.