Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Ξυπνάτε βρε στουρνάρια...για ποιες εκλογές μιλάτε;

Ακούω και διαβάζω.. καθημερινά, ότι σκέπτεται ο Σαμαράς να πάει σε πρόωρες εκλογές... ποιο πιθανό είναι να πάει σε πρόωρο τοκετό(ανασχηματισμός) παρά σε εκλογές.

Πρώτον η ΝΔ το καλοκαίρι έχει συνέδριο... και στην Ελλάδα δεν γίνονται ΠΟΤΕ εκλογές το καλοκαίρι... για ευνόητους λόγους.

Δεύτερον δεν θέλει να διακινδυνέψει την επόμενη δόση... εν όψει και της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών.

Τρίτον.., τρέχουν τα ΕΣΠΑ... τρέχουν τα κονδύλια που πρέπει να απορροφήσει από τους Ευρωπαϊκούς μηχανισμούς.. και περιμένει να δει και μετά την ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών, μήπως και γυρίσει το κλίμα στην αγορά...(θα γυρίσει.. σε πείσμα πολλών!)

Και τέταρτον και σπουδαιότερο δεν θέλει σε καμία περίπτωση να χάσει τη πολύ μεγάλη ευκαιρία να προεδρεύσει της Ε.Ε. που αναλαμβάνουμε τα ηνία τον Ιανουάριο του 2014 και για 6 μήνες... θα τελειώσει πρώτα η θητεία της χώρας μας στη προεδρία της Ε.Ε. και μετά θα πάει σε εκλογές.

Θυμάστε τι είχε γίνει όταν είχαμε ξανά τη προεδρία; Επί ΠΑΣΟΚ τότε... με τον ελαιώνα που είχαμε για Πρωθυπουργό! Επισκέψεις ξένων ηγετών... και γενικότερα υπήρξε πολύ μεγάλη προβολή για το ΠΑΣΟΚ τότε στην Ε.Ε. γενικότερα και στο εσωτερικό της χώρας ειδικότερα.. θα γίνει και η σύνοδος στην Αθήνα, γλέντια μεγάλα!!! Αυτό θα είναι ένα πολύ μεγάλο χαρτί που θα παίξει η ΝΔ, η σύνοδος κορυφής στην Αθήνα... και αν κλειστεί και καμιά μεγάλη συμφωνία.. για το μέλλον της Ευρώπης θα είναι τρελός άσος στο μανίκι του Σαμαρά!

Εκλογές λοιπόν... μετά το Σεπτέμβριο του 2014! Εκτός και αν ο Σαμαράς.. θέλει να αυτοκτονήσει πολιτικά, δύσκολο το βλέπω! Μη ξεχνάτε ότι η Γερμανία.. δεν θέλει σε καμία περίπτωση να δει τον Ιανουάριο κανένα Τσίπρα στη προεδρία της Ε.Ε., διότι θα πάθει 30 εγκεφαλικά μαζεμένα η κ.Μέρκελ!!
Το έχουν σχεδιάσει.. δεν είναι χαζοί να ακούν τι τους λένε τα πουλημένα ΜΜΕ των Αθηνών..

Σαμαράς μέχρι και το Σεπτέμβριο του 2014... και βλέπουμε!

ΥΓ. Να εύχεται ο Τ-ΣΥΡΙΖΑ να μην υπογραφεί καμιά μεγάλη συμφωνία στη σύνοδο στην Αθήνα.. γιατί θα επιστρέψει στο 4%... και η ΝΔ το 50αρακι θα το φθάσει άνετα και χαλαρά.

ΥΓ. Επίσης ο Τ-ΣΥΡΙΖΑ να εύχεται να μην πιάσει η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.. γιατί αν πέσει τον Ιούνιο που προγραμματίζεται ρευστό στην αγορά.. και ανοίξουν τα δάνεια, ανοίξουν ξανά τα πλαφόν των επιχειρηματιών.. κλάφτα Χαράλαμπε χαχαχα, μπορεί και να μείνει εκτός Βουλής ο ΣΦΥΡΙΖΑ.

ΥΓ. Πείτε εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ να κλείσουν τα πολλά γραφεία τύπου.. ένα έχετε πλέον, ενιαίο κόμμα δεν είστε; Τι λέει ο κ.Λαφαζάνης επ αυτού; 

ΥΓ. Επίσης αν ο ΣΦΥΡΙΖΑ - ΣΥΡΙΖΑ- ΤΣΥΡΙΖΑ... θέλει να γίνει κυβέρνηση.. θα πρέπει να πει στην πολεμική του πτέρυγα .. να καταθέσει τα όπλα.. μολότοφ, κράνη, ρόπαλα κτλ..

Τα σέβη μου στο κ.Τσίπρα!! Μην χαθούμε, εδώ στα πέριξ του Κολωνακίου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.