Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Στα άκρα η κόντρα του Αρχηγού ΓΕΕΦ & Αξιωματικών Κυπριακού Στρατού...

Στα άκρα η κόντρα Συνδέσμου Αξιωματικών Κυπριακού Στρατού με τον Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγος Στυλιανός Νάσης που κρυφοκαίει εδώ και αρκετό καιρό.


Το αποκορύφωμα της διαχρονικής αντιπαράθεσης των δυο εκτυλίχθηκε την Παρασκευή σε Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Στρατιωτικών Συνδέσμων. Συγκεκριμένα, μόλις τα μέλη του Σύνδεσμου Αξιωματικού Κυπριακού Στρατού αντιλήφθηκαν τον Αρχηγό της Ε.Φ να εισέρχεται στην αίθουσα του συνεδρίου αποχώρησαν ομαδικά.

Η ενέργεια των Αξιωματικών έγινε μπροστά στα μάτια του Υπουργού Άμυνας του Πρόεδρου και Αντιπρόεδρου του EUROMIL, Βουλευτών της Επιτροπής Άμυνας και άλλων αξιωματούχων

Η κόντρα Αρχηγού και Συνδέσμου χρονολογείται αφοτού οι αξιωματικοί διατυπώνουν δυσαρέσκεια για την αντιμετώπιση που τυγχάνουν από τον Αντιστράτηγο Νάση. Πρόσφατα ο αρχηγός της Ε.Φ διέταξε πειθαρχικές έρευνες εναντίον Μελών του Συνδέσμου ενώ οι αξιωματικοί ισχυρίζονται ότι δεν απαντά στις επιστολές τους ενώ δε προωθεί ότι τα κατά καιρούς αιτήματα τους.

Να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του EUROMIL ζήτησε την παρέμβαση του Υπουργού Άμυνας προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και να ξεπεραστούν τα προβλήματα του αρχηγού με τους αξιωματικούς.

sigma

Μια ακόμη κόντρα απο τις γνωστές που κατά καιρούς συμβαίνουν στη Κύπρο με τους Ελλαδίτες Αξιωματικούς και τους Κυπρίους Αξιωματικούς ...Το τελευταίο που χρειάζεται αυτή τη στιγμή η Κύπρος και η Εθνική Φρουρά ειναι αυτό ...Προσοχή δεν ειναι τα πράγματα τόσο απλά !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.