Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Κύριε Δένδια.. χάσατε μεγάλη ευκαιρία...

Αν το είχε σκεφθεί νωρίτερα ο Δένδιας... θα είχε γίνει και ο πρώτος μάγκας στη Κυβέρνηση του αχαΐρευτου Σαμαρά.

Κατέβηκαν τα Αλβανά στην Αθήνα.. ναι ναι στην Αθήνα.. και που ακριβώς; Μα στο Μέγαρο Μουσικής... και τι είπαν; Πολλά και ωραία.. αμ πως!

Στην προεκλογική ομιλία του Προέδρου του LSI, κυριάρχησαν φυσικά τα ρατσιστικά σχόλια κατά της χώρας μας και οι κορώνες ψευτοπατριωτισμού των Αλβανών. Μέχρι και σχολεία Αλβανικά θέλουν να φτιάξουν οι γείτονες μας.. μα που άλλου στην Ελλάδα του Σαμαρά.. ναι βρε.. ναι!

Άλλη φορά κ.Δένδια όταν θα μιλάς για ρατσισμό... θα τον απλώνεις το τραχανά σε όλο το τραπέζι.. και δεν θα αφήνεις τον κάθε εγκάθετο, προβοκάτορα να έρχεται στην Ελλάδα και να λέει ότι γουστάρει.

Έχασες μεγάλη ευκαιρία κ.Δένδια.. να τους μπαγλαρώσεις όλους και να τους απελάσεις με συνοπτικές διαδικασίες... ΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!!

Αφήστε τους να περιδιαβένουν τη χώρα σας να μην έγινε απολύτως τίποτα..., αφήστε τους να πουλάνε προπαγάνδα, αλλά μην έρθει η κακιά στιγμή.. μην έρθει! 
Γιατί οι πρώτοι που θα πρέπει να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.. θα είσαστε εσείς που τους αφήσατε να σουλατσάρουν ελεύθεροι στο εσωτερικό της χώρας.

___________

«Ψηφίστε μας για να γεμίσουμε την Ελλάδα με αλβανικά σχολεία» είπε ο πρόεδρος του LSI Ιλίρ Μέτα σε συγκέντρωση που πραγματοποίησε με υποστηρικτές του σε πολυτελή αίθουσα του Μέγαρου Μουσικής στην... Αθήνα, και όχι στα Τίρανα όπως θα φαντάζονταν οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος, αποδεικνύοντας ότι "δρυός πεσούσης (Ελλάδα) πας ανήρ ξυλεύεται".

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του LSI τόνισε πολλές φορές πως «το κόμμα του δίνει ιδιαίτερη προσοχή στους αλβανούς λαθρομετανάστες στην Ελλάδα» και πως «οι αγώνες που έχει δώσει όλα αυτά τα χρόνια για τους λαθρομετανάστες θα συνεχίσουν και την επόμενη τετραετία με επίκεντρο πάντα τα δικαιώματα των αλβανών λαθρομεταναστών που βρίσκονται κυρίως στην Ελλάδα».

Ερωτήματα δημιουργεί πάντως η διεξαγωγή της προεκλογικής συγκέντρωσης του LSI σε πολυτελή αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής καθώς το κόστος είναι τεράστιο για τα οικονομικά δεδομένα των αλβανικών κομμάτων, το κόστος έχει καταστεί απαγορευτικό ακόμα και για ελληνικά κόμματα της Βουλής. Υπενθυμίζουμε πως πρόσφατα το όνομα του Ιλίρ Μέτα είχε εμπλακεί σε οικονομικά σκάνδαλα εκατομμυρίων.


http://www.defencenet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.