Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Ποιους μετέφερε η πτήση της DELTA που πετούσε δήθεν συντονισμένο σε λάθος συχνότητα και ανάγκαστηκαν να σηκωθούν F16 για να το καταρρίψουν;

Χρήζει διευκρινίσεων το περιστατικό που σημειώθηκε την Πέμπτη στον ελληνικό εναέριο χώρο με διερχόμενο επιβατικό αεροσκάφος Boeing της Delta Airlines, το οποίο πραγματοποιούσε πτήση από τη Γαλλία στο Κουβέιτ και δεν απαντούσε στους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας επί μία ώρα, κάτι που έκανε και στην Αλβανία από όπου πέρασε…
Το αεροσκάφος έλαβε τον χαρακτηρισμό «renegade», σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς, με αποτέλεσμα να απογειωθεί ζεύγος μαχητικών F-16 από την 115 Πτέρυγα Μάχης που προσέγγισε στο αεροσκάφος, οι πιλότοι του οποίοι εξακολουθούσαν να αρνούνται να αναφερθούν στους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.
Οι Έλληνες πιλότοι αναγκάστηκαν να προσεγγίσουν πολύ το αεροσκάφος αλλά και να πραγματοποιήσουν ελιγμούς μπροστά του, κάτι που υποχρέωσε τους πιλότους να αλλάξουν συχνότητα και να επικοινωνήσουν, δίνοντας τα στοιχεία της πτήσης.
Πρόκειται πραγματικά για ένα πολύ περίεργο και ασυνήθιστο περιστατικό, το οποίο χρήζει άμεσης διευκρίνισης…


Σχόλιο ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ: Πετούσε δήθεν συντονισμένο σε λάθος συχνότητα και δεν ακούγαν στα ακουστικά τους οι πιλότοι την Αθήνα... όμως δεν πετούσε μόνο πάνω από την Ελλάδα χωρίς επαφή με τις αρμόδιες αρχές, έτσι πετο΄σε και πάνω από την Αλβανία! Αμερικανικών συμφερόντων αεροπλάνο... που πάει προς το Κουβέιτ! 
Πολλά τα σενάρια.. τα ποιο πιθανά; Μεταφορά πρακτόρων που δεν σχεδιάστηκε καλά... μεταφορά κρατουμένων Ισλαμιστών, οι Αμερικανοί είναι γνωστοί για τις περίεργες μεταφορές κρατουμένων ανα την υμφήλιο.. με περίεργα αεροπλάνα χωρίς σημάτα που πετούν ινκόγκνιτο. Και το το τρίτο σενάριο.. που είναι πολύ πιθανό, είναι η μεταφορά πολεμικού υλικού, αν και το αεροσκάφος ήταν επιβατικό.. αλλά συγκεκριμένο πολεμικό υλικό που μπορεί να μεταφερθεί με επιβατικό αεροσκάφος! 
Και πότε το αεροπλάνο έδωσε σημάδια ζωής..; όταν το ζεύγος των Ελληνικών μαχητικών πέρασε μπροστά του ώστε οι πιλότοι να το δουν και να επικοινωνήσουν τότε με το αρμόδιο κέντρο ελέγχου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.