Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Ο Πιτσιρίκος που μας έλεγε να πάρουμε την χώρα μας πίσω.. έφυγε για το εξωτερικό και διδάσκει Γαλλικά μικρά παιδιά! Κατάλαβες γίδι νεοέλληνα;

Αυτό το ψευτο-αριστερό πιτσιρικάκι μας την έκανε στας Ευρώπας... και διδάσκει Γαλλικά σε μικρά παιδιά όπως ο ίδιος μας πληροφόρησε μέσω ανακοίνωση που έβγαλε, η τελευταία όπως δήλωσε, σιγά μην τον πιστέψουμε θα πω εγώ.

Μια παρωδία ενός κομπλεξικού τύπου, που αν διαφωνούσες μαζί του, ήταν έτοιμος να σε ρίξει στον καιάδα μόνο και μόνο για έχει αυτός δίκιο, τι και αν τα γεγονότα τον διέψευδαν καθημερινά.

Το τυπάκι αυτό.. μας αποχαιρέτησε λοιπόν μια μέρα σαν και χθες... έφυγε, για που λέτε; όχι για εσωτερική μετανάστευση.. αλλά εις το εξωτερικό!
ε βέβαια, βλέπετε η ΕΛΛΑΣ είναι πολύ μικρή για να χωρέσει την μεγαλοφυΐα του Πιτσιρίκου.

Δείτε την τελευταία ανακοίνωση του...

Τέλος

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, μετά από πολλή σκέψη, αποφάσισα να σταματήσω.

Γράφω 11 χρόνια στο μπλογκ και κουράστηκα.

Αν η κατάσταση στην Ελλάδα ήταν διαφορετική, θα συνέχιζα.

Δεν βλέπω πια το νόημα να γράφω τα ίδια και τα ίδια πράγματα, και οι Έλληνες να μην αντιδρούν.

Άλλωστε, δεν ζω πια στην Ελλάδα κ
αι μπορώ να πω πως -κάθε μέρα που περνάει- τα θέματα της Ελλάδας με αγγίζουν όλο και λιγότερο.

Είναι σαν να μην συμβαίνει τίποτα στην Ελλάδα. Τουλάχιστον, έτσι το βλέπω εγώ από εδώ.

Κάνω μαθήματα γαλλικών σε παιδιά και είναι αρκετά ενδιαφέρον. Επίσης, είναι ξεκούραστο και ευχάριστο.

Σκέψη για μόνιμη επιστροφή στην Ελλάδα δεν υπάρχει.

Αν οι Έλληνες αποφασίσουν να ενωθούν για να πάρουμε πίσω τη χώρα μας, θα επιστρέψω.

Καλή συνέχεια

Σας ευχαριστώ πολύ για όλα

Την αγάπη μου



Καταλάβατε τώρα ποιον τύπο επικροτούσατε τόσα χρόνια; σε ποιους δίνετε κλικ και και δημοσιότητα; σε αυτούς τους τύπους που γράφουν την Ελλάδα στα παλιά τους τα παπούτσια και μάλιστα μας δουλεύουν όλους ψιλό γαζί.. λέγοντας ότι άμα εσείς τα κοιμισμένα ζώα ξυπνήσετε και αγωνιστείτε για την πατρίδα σας θα επιστρέψω και εγώ για να κάνω τον καμπόσο στην πλάτη των δικών σας θυσιών και του ίδρωτα που χύσατε για να επανέλθει η πατρίδα στην ομαλότητα!

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΛΛΗΝΑ; πως σαν γιδοβοσκός πριμοδοτείς όλους αυτούς τους μικρόψυχους Έλληνες που μόλις χεστούν πάνω τους... τσουπ την κάνουν για το εξωτερικό.

Ήταν ο ίδιος τύπος που έγραφε πριν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει μεγάλο κόμμα και έρθει στην εξουσία... Να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας. να πάρουμε πίσω την χώρα μας! Αυτές τις μαλακίες έγραφε από το εξωτερικό... ο δήθεν αγωνιστής Πιτσιρίκος.

διάβασα ένα πολύ πετυχημένο σχόλιο και θα το αναδημοσιεύσω, είναι από τον χρήστη του Disqus "Πάτα το Κουμπί " και σχολίασε σε άρθρο του http://news247.gr για το τέλος του πιτσιρίκου. Διαβάστε το και εσείς αξίζει της προσοχής σας:

Ο πιτσιρίκος είναι ένας τυπικός νεοέλληνας. Ένας φιλάρεσκός και αυταρχικός μικροαστός, με όλα τα γνωστά συμπλέγματα των ανθρώπων του είδους του. Έγινε μπλόγκερ στον κατάλληλο χρόνο, την στιγμή της έκρηξης των μπλογκ στο Ελληνικό διαδίκτυο. Λίγο το πετυχημένο λογότυπο, λίγο οι πιασιάρικες δήθεν εναλλακτικές και τάχαμου αριστερίστικες απόψεις του συρμού και βέβαια το κοινότυπο χιούμορ με το οποίο έχουν ιδιαίτερη λατρεία οι νεοέλληνες, που εκτός από τον πιτσιρίκο, αποθεώνουν ως γνωστό, τον Μάρκο Σεφερλή και όλους τόσους ¨ποιοτικούς χιουμορίστες¨. Επί χρόνια χάιδευε τα αφτιά κοινού της σύγχρονης αριστεράς και την ίδια την αριστερά. 
Την χάιδεψετόσο, που την είδε να μεγαλώνει μέσα στα χέρια του και στα χέρια των υπολοίπων
αβανταδόρων του διαδικτύου, μέχρι που έγινε κυβέρνηση. Αυτάρεσκος και ωραιοπαθής,
εκδηλώνονταν με άμεσα αντανακλαστικά, σε κάθε συνάντησή του με την αντίθεση
άποψη. Η αλλεργία του για απόψεις διαφορετικές από την δική του, νομίζω θα
μείνει παροιμιώδης στο Ελληνικό διαδίκτυο και γενικότερα στην πολιτική συζήτηση
που διεξάγεται στην χώρα, όλα αυτά τα κρίσιμα χρόνια. Δεν έχει σημασία το
επιχείρημα ούτε η διατύπωση, σημασία έχει πάντα να μην τολμήσεις να τον αμφισβητήσεις σε οτιδήποτε. Όπως σε κάθε περίπτωση τα λεγόμενά του δεν με πείθουν ούτε αυτή την φορά, δεν νομίζω ότι θα σταματήσει. Τέτοιοι νάρκισσοι δεν αφήνουν ποτέ τον εαυτό τους στο σκοτάδι της αφάνειας, ούτε καν σε μια γωνία δημιουργικής αποχής από την δημοσιότητα. Θα ήταν σαν πχ να πιστεύαμε ότι θα αποσύρονταν από την
επικαιρότητα ο Βαρουφάκης. Άντε καλέ πιτσιρίκο τώρα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.