Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016

Ικανοποιημένος ο Αρχιεπίσκοπος από την είσοδο του ΕΛΑΜ στη Βουλή

Λευκωσία: Σε μια δήλωση που αν μη τι άλλο αναμένεται να συζητηθεί, προχώρησε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β'. Ούτε λίγο ούτε πολύ ανέφερε ότι είναι ικανοποιημένος από την είσοδο του ΕΛΑΜ στη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Μιλώντας το πρωί σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Alpha και κληθείς να σχολιάσει το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών δήλωσε: «Δεν πίστευα ότι θα μπουν μέσα (εννοώντας το ΕΛΑΜ στη Βουλή), αλλά μπορώ να πω ότι ικανοποιήθηκα».

Αιτιολογώντας που οφείλεται η ικανοποίηση που εκφράζει ο Προκαθείμενος της Εκκλησίας είπε ότι πρέπει «να ακούγονται και οι άλλες φωνές».

«Πολλές φορές», συνέχισε, «χρειάζονται να ακούγονται και οι ακραίοι, ούτως ώστε οι άλλοι να είναι προσεκτικοί, να μην πηγαίνουν κατευθείαν και να αποφασίζουν επειδή έχουν δύναμη (σ.σ. κοινοβουλευτική)».

«Νομίζω ότι εάν η πυξίδα και ο γνώμονας των ενεργειών τους θα είναι το καλώς νοούμενο συμφέρον του τόπου και αυτού του λαού, πιστεύω ότι θα πάμε καλά».

Όπως ανέφερε, «έχουμε Δημοκρατία, αυτή είναι η απόφαση του λαού» και διερωτήθηκε «γιατί οι άλλοι δέχονται ότι είναι απόφαση του λαού κι εξέλεξαν τα άλλα κόμματα και εκείνη δεν είναι απόφαση του λαού που εξέλεξαν το ΕΛΑΜ»;

Πηγή: philenews

- See more at: http://www.philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.