Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016

Εδώ να μείνει ο Μπόμπολας... στα μαλακά, αρνούνται την έκδοση του στις Κυπριακές Αρχές οι Ελλαδίτες!

Να μην εκδοθεί στις κυπριακές αρχές ο επιχειρηματίας Λεωνίδας Μπόμπολας, αποφάσισε το Συμβούλιο Εφετών. Με βούλευμά τους οι εφέτες έκαναν δεκτή αντίστοιχη πρόταση του εισαγγελέα και αρνούνται την έκδοση του επιχειρηματία στην Κύπρο για υπόθεση δωροδοκιών στο Δήμο Πάφου που αφορά σε διαχείριση ΧΥΤΑ της περιοχής.

Το συγκεκριμένο έργο είχε αναλάβει η εταιρία ΕΛΑΚΤΩΡ συμφερόντων του κ. Μπόμπολα. Σύμφωνα με το σκεπτικό του Συμβουλίου Εφετών είναι βάσιμοι οι ισχυρισμοί του επιχειρηματία ότι οι πράξεις για τις οποίες ζητούν την έκδοσή του οι κυπριακές αρχές έχουν τόπο τέλεσης την Αθήνα και όχι την Κύπρο.

Με το βούλευμα διατάσσεται η άρση του περιοριστικού όρου της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα που είχε επιβληθεί στον κ. Μπόμπολα μετά την έκδοση του κυπριακού εντάλματος. Παράλληλα η δικογραφία για την υπόθεση διαβιβάζεται στην εισαγγελία Πρωτοδικών με εντολή να διενεργηθεί έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν όντως έχουν τελεστεί τα αδικήματα που του καταλογίζουν οι κυπριακές αρχές.

Πηγή: olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.