Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Όλα στο σφυρί... ΟΑΣΑ,ΟΣΥ,ΕΛΤΑ,ΟΑΚΑ,ΕΥΑΘ,ΕΛΒΟ,ΜΕΤΡΟ,ΔΕΗ....ΣΤΑΣΥ!!!

Κοίταξε να δεις Ελληναρά μου.. αυτοί καλά κάνουν, αφού εσύ έχει βουλώσει το στόμα σου από τον φόβο σου, αυτοί κάνουν αυτό που τους διέταξαν οι Ευρωπαίοι! Οπότε τις φωνές άστες... άφησες την Ελλάδα να ξεπουληθεί και δήθεν στο όνομα και στο μέλλον των παιδιών σου είπες κάτσε να δούμε μπορεί κάτι να βγει καλό απ όλη αυτή την ιστορία και μόνο καλό δεν βγαίνει. Αλλά εσύ εκεί σαν ζώον... κάτσε και περίμενε πότε θα πεθάνεις εσύ και η χώρα μας!

Μέσω του εφαρμοστικού νόμου του Υπουργείου Οικονομικών προωθείται με διαδικασίες-εξπρές η ρύθμιση με την οποία εντάσσονται άμεσα στο υπερταμείο κρατικές εταιρείες και οργανισμοί όπως οι αστικές συγκοινωνίες, τα ΕΛΤΑ και το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αμαρουσίου.

Η αρχή θα γίνει από τους οργανισμούς αστικών συγκοινωνιών (ΟΑΣΑ, ΟΣΥ, ΣΤΑΣΥ), τον οργανισμό διαχείρισης του Ολυμπιακού Σταδίου (ΟΑΚΑ), τα ΕΛΤΑ, την ΕΥΑΘ, την ΕΛΒΟ, την Αττικό Μετρό, τις Κτιριακές Υποδομές και τη ΔΕΗ.

Σύμφωνα με ένα από τα παραρτήματα που κατέθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης οι συγκεκριμένες εταιρείες θα μπουν σταδιακά υπό την ομπρέλα της Εταιρείας Δημοσίων Συμμετοχών ΑΕ (ΕΔΗΣ) που ιδρύεται με το πολυνομοσχέδιο και θα αποκρατικοποιηθούν.

Στο πολυνομοσχέδιο προβλέπεται πως υπό τον έλεγχο της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας ΑΕ, που ιδρύεται με αρχικό μετοχικό κεφάλαιο 40 εκατ. ευρώ, θα προωθείται πλέον το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.