Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Πρακτόρια του Ερντογάν γέμισαν την Αθήνα αφίσες με τις τουρκικές θέσεις για το Αιγαίο............. κοιμήθηκε η ΕΥΠ και η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!


Τι λένε οι δήθεν αντιφασίστες; Ότι κακώς θεωρεί η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ παραβίαση του Εθνικού Εναέριου Χώρου την πτήση ΟΠΛΙΣΜΕΝΩΝ Τουρκικών αεροσκαφών μεταξύ 6 και 10 μιλίων στα νησιά του Αιγαίου!!

Ξεχνούν όμως ότι με Προεδρικό διάταγμα του 1931 όρισε η Δημοκρατία μας τον Εθνικό εναέριο χώρο. Δεν το έπραξε για τα χωρικά ύδατα για “λόγους διευκόλυνσης της ναυσιπλοϊας” λόγω της πληθώρας των Ελληνικών νήσων.

Και σήμερα 2016... με τον Αλέξη Τσίπρα στην Τουρκία η ΑΘΗΝΑ γέμισε με ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ... ΤΟΣΚΑ Υπουργέ της ΕΛΑΣ τι ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ;; ΚΟΙΜΑΣΑΙ; 

ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΠ τι ΣΚΑΤΑ κάνετε και εσείς; Γιατί αφήνετε την ΤΟΥΡΚΙΚΗ προπαγάνδα να κόβει τις βόλτες της ανενόχλητη στο κέντρο των ΑΘΗΝΩΝ; 

ΞΥΠΝΗΣΤΕ.... αν η Τουρκία μέσω δήθεν αντιφασιστών μπορεί να γεμίζει την Αθήνα με προπαγάνδαστικές αφίσες... φανταστείτε τι εξχαρβάλωμα υπάρχει στα μέτρα ασφαλείας! 

Ξύπνα κ.Πρωθυπουργε... δες την αλήθεια και σταματά να ζεις στο Αριστερό συνεφάκι... απέναντι σου έχεις ανθρώπους χωρίς μπέσα και ηθική, αντιμετώπισε τους σκληρά και χωρίς να έχει καμία τύψη! Αλλιώς θα σε γλεντάνε καθημερινά...

ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΑΣΚΟ των Ελληνικών Αρχών Ασφαλείας το σημερινό... ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΑΣΚΟ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.