Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Πεδίο μάχης η Πάτρα

























Από την εικόνα και μόνο καταλαβαίνετε την κατάσταση που επικρατούσε στη περιοχή μέχρι και πριν λίγη ώρα(8.30 με 9.00μμ).

Οι επιθέσεις γίνονται σώμα με σώμα πλέον και εδώ υπάρχει θέμα και για την αστυνομία που όλως περιέργως  προστατεύει τους παράνομους μετανάστες που έχουν βρει καταφύγιο στη Πειραϊκή Πατραϊκή.

Τα ΜΜΕ φυσικά κουβέντα για το θέμα, ότι παίζει στα blog, κάτι παραπάνω δεν θα δείτε σήμερα τουλάχιστον. Αύριο ανάλογα με τις εντολές που θα πάρουν από τα αφεντικά τους μπορεί και να γράψουν δυό αράδες με όλιγη προπαγάνδα για τους κακούς Έλληνες που πήγαν και επιτέθηκαν στους αθώους λαθρομετανάστες.. ξέρετε εσείς πως προπαγανδίζουν τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ.

Φυσικά και κανείς δεν θα αναφερθεί στο γεγονός της δολοφονίας του 30χρόνου Έλληνα από λαθρομετανάστες, αλλά θα επιχειρήσουν να χρεώσουν τα πάντα στους κακούς Έλληνες που για ένα περίεργο λόγο δυστροπούν στα σχέδια της παγκοσμιοποίησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.