Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

6ο το Πολεμικό μας Ναυτικό σε όλο το κόσμο, τα ακούς κ.Μέρκελ;





Μια σημαντική αναγνώριση για το Πολεμικό μας Ναυτικό ήρθε από την έγκυρη διεθνή ιστοσελίδα STRATEGYPAGE:Σύμφωνα με βάση δεδομένων με τα σαράντα (40) ισχυρότερα ναυτικά στον κόσμο το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό κατέχει την 6η θέση!

Η κατάταξη έχει γίνει σύμφωνα με την ποιότητα του προσωπικού και του υλικού θεωρώντας σαν βάση αξιολόγησης ότι το Ναυτικό των ΗΠΑ κατέχει την πρώτη θέση. Στην δεύτερη θέση είναι η Μ. Βρετανία, στην Τρίτη το Ισραήλ, στην τέταρτη ο Καναδάς, στην πέμπτη η Ιαπωνία και την έκτη ισοβαθμούν η Ελλάδα, η Ολλανδία, η Νορβηγία και η Αυστραλία.

Η Τουρκία βρίσκεται στην 24η θέση.

Η βάση δεδομένων είναι στο link http://www.strategypage.com
___________

Αυτή την μεγάλη Ελλάδα θέλουν οι ξένες δυνάμεις να ισοπεδώσουν. Όπως έκαναν παλιότερα με τη Γιουγκοσλαβία και φυσικά όπως κάνουν τώρα με τα κράτη της Μέσης Ανατολής.

Η Ελλάδα που δεινοπαθεί κάτω από τη μπότα των Γερμανών... αυτή η υπερήφανη Ελλάδα που αντιστέκεται, βρίσκεται 6η σε όλο το κόσμο. Φανταστείτε να είχαμε και κάνα φράγκο παραπάνω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.