Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Κρύβεται ο Τσαλικίδης... προφανώς γράφει στο τοίχο...τα θύματα της τραγωδίας του Μαρί. Οι νεκροί κ,Τσαλικίδη ζητάνε δικαίωση, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ που κρύβεστε.


Ο Αρχηγός.. ΝΤΡΟΠΗ!!

Αντί να πάει και να καταθέσει όσα ξέρει κρύβεται στους στρατώνες. Προφανώς κάτι θα ξέρει και δεν μιλάει... δεν ντρέπεσαι Τσαλικίδη  που δεν δίνεις τα στοιχεία στη δικαιοσύνη;

Οι νεκροί Τσαλικίδη δεν θα ησυχάσουν ποτέ επειδή εσύ είσαι ανεύθυνος;

Ντροπιάζεις τα γαλόνια που φοράς.. αν δεν έχεις καμία ευθύνη τότε γιατί δεν πας να καταθέσεις; 

Είναι πολλοί οι νεκροί για να κάθεσαι ήσυχος Τσαλικίδη. Τι δικαιοσύνη όταν είσαι αθώος ΔΕΝ τη φοβάσαι!
___________
Νέα αναβολή στη δικαστική διαδικασία για τη φονική έκρηξη στο Μαρί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου

Λάρνακας, λόγω μη προσέλευσης του τέως Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Πέτρου Τσαλικίδη.

Νέα ημερομηνία εκδίκασης ορίστηκε η 21η Ιουνίου.

Στο αίτημα της κατηγορούσας αρχής για αναβολή δεν κατατέθηκε οποιαδήποτε ένσταση από τους συνηγόρους της υπεράσπισης των υπόλοιπων κατηγορουμένων, με την προειδοποίηση ότι είναι η τελευταία φορά, καθώς είναι άδικο για τους επτά κατηγορούμενους, αλλά και τους συγγενείς των θυμάτων, που επιθυμούν την όσο το δυνατό συντομότερη έναρξη και εκδίκαση της υπόθεσης.

Οι ελληνικές Αρχές δεν προχώρησαν στην εκτέλεση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης, που εκδόθηκε εναντίον του τέως Αρχηγού της Ε.Φ. Υ ποστηρίζουν, μέσω επιστολής τους προς τον Γενικό Εισαγγελέα, Πέτρο Κληρίδη, ότι ο αντιστράτηγος, Πέτρος Τσαλικίδης, δε μπορεί να δικαστεί στην Κύπρο, αλλά μόνο στην Ελλάδα.

Οπως ανέφερε ο Δικαστής της υπόθεσης, η αναβολή δόθηκε ύστερα από αίτημα της κατηγορούσας Αρχής σύμφωνα με την οποία ο τέως Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Πέτρος Τσαλικίδης δεν έχει εντοπιστεί με αποτέλεσμα να μην καταστεί δυνατή η εκτέλεση του διατάγματος σύλληψής του από τις ελληνικές Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.