Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Διαλύεται ο ΛΑ.Ο.Σ., μαζικές αποχωρήσεις στελεχών.

Φεύγει Αθ.Πλεύρης, αποχωρούν και άλλοι τις επόμενες ώρες και ημέρες.

Αποχώρησε από το ΛΑΟΣ ο Θάνος Πλεύρης μετά την διαφωνία του κατά την συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής με την πρόταση Καρατζαφέρη να κατέβει αυτόνομα το ΛΑΟΣ στις εκλογές.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι... ο Θάνος Πλεύρης αναμένεται να κάνει δήλωση προσχώρησης στη Νέα Δημοκρατία.
nonews-news

_________

Οι φήμες που κυκλοφορούν λένε ότι κοντά στη πόρτα της εξόδου βρίσκεται ο Κ.Βελόπουλος και ο Β.Αποστολάτος.

Ο Αθ.Πλεύρης είχε κατεβεί ως υποψήφιος στην Α'Αθηνών και είχε βγει πρώτος σε σταυρούς με 5.020, δεύτερος με πολύ μεγάλη διαφορά ήταν ο Δ.Κωνσταντάρας(δημοσιογράφος) με 3.274 σταυρούς, όπως εύκολα αντιλαμβάνεστε η απώλεια του Πλεύρη από τις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ. είναι πολύ μεγάλη.

Το ΛΑ.Ο.Σ. πολύ δύσκολα θα βρεθεί ξανά στη Βουλή, οι τάσεις αποσυσπείρωσης είναι πολύ μεγάλες και αδύνατον να αναστραφούν. Αν πάρει πάνω από 1.5% στις επόμενες εκλογές θα είναι πολύ μεγάλη επιτυχία. Λογικά το ΛΑ.Ο.Σ. μετά την 17η Ιουνίου θα αποτελέσει παρελθόν...

Ο Καρατζαφέρης παρόλα αυτά δήλωσε ότι ο ΛΑ.Ο.Σ. θα κατέβει αυτόνομα στις εκλογές.
_________

Η αυτόνομη κάθοδος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού στις εκλογές της 17ης Ιουνίου αποφασίστηκε κατά την κοινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος με την πρώην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΛΑΟΣ.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «η πρόταση του κ. Σαμαρά, κρίθηκε προσχηματική, από τη στιγμή που παράλληλα με το διάλογο σε επίπεδο κορυφής, υπογείως βρισκόταν σε εξέλιξη επιχείρηση προσεταιρισμού στελεχών του ΛΑΟΣ, έναντι προσωπικών ανταλλαγμάτων».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.