Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Έρογλου: «Θα θέσουμε όρους για επανέναρξη των συνομιλιών»

Όρους θα θέσει, σύμφωνα με τον Τ/κ ηγέτη Ντερβίς Ερογλου, η τ/κ πλευρά για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό.

όπως ανέφερε ο Έρογλου, οι συνομιλίες συνεχίζονται εδώ και 48 χρόνια και οι Τ/κ δεν πρόκειται να αναμένουν άλλα 48 για να εξευρεθεί λύση.

''Η ε/κ πλευρά έχει αλλάξει έξι ηγέτες όλα αυτά τα χρόνια, γενεές ήρθαν και έφυγαν και εμείς δεν μπορούμε να αναμένουμε άλλα 48 χρόνια'', είπε ο Τ/κ ηγέτης μιλώντας τους δημοσιογράφους ύστερα από συνάντηση με τον Πρόεδρο της τουρκικής αεροπορικής εταιρείας Pegasus, Ali Sabanci, στα κατεχόμενα.

Ανέφερε ότι η εταιρεία έχει συνδράμει στην οικονομία των κατεχομένων και ότι ''η μεταφορά τουριστών στο ψευδοκράτος έχει βοηθήσει στην ενίσχυση των σχέσεών του με τον υπόλοιπο κόσμο''.

Ποιους όρους κ.Έρογλου..τι είναι αυτά που λέτε, θα θέσει όρους σε συνομιλίες η πλευρά που έχει εισβάλει με το έτσι θέλω στη Κύπρο και κατέχει Κυπριακά εδάφη με στρατιωτική παρουσία; 
Τι λέτε κ.Έργολου... εμείς θέτουμε όρους και εσείς τους δέχεστε! Δεν είσαστε σε θέση δια να ομιλείτε.

Ο όρος είναι ένας... απομάκρυνση των τουρκικών Ε.Δ. από τα κατεχόμενα και επιστροφή των κατεχομένων και μετά θα συζητήσουμε  για τους έποικους και τι πρέπει να γίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.