Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Ηρέμησαν προς το παρών τα πράγματα στη Πάτρα, η Αθήνα όμως στέλνει 7 διμοιρίες των ΜΑΤ.

Η κατάσταση στην περιοχή είναι αποπνικτική. Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες σε λίγη ώρα φθάνουν στην Πάτρα, 7 διμοιρίες ΜΑΤ από την Αθήνα.
http://www.dete.gr/news.php?article_id=93628

Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν όταν δέχθηκαν επίθεση από άγνωστους κοντά στην Πειραϊκή Πατραϊκή. Τους χτύπησαν με καδρόνια. Οι δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Αγιος Ανδρέας.
___________

Προφανώς και φοβούνται γενίκευση των επεισοδίων και τις επόμενες ημέρες... ας πρόσεχαν. Δεν αφήνεις μια πόλη σαν τη Πάτρα στο έλεος των λαθρομεταναστών. Και το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι ότι έχει μετανάστευση, διότι όλες οι χώρες στην Ευρώπη έχουν πρόβλημα, η Ελλάδα έχει ένα επιπρόσθετο πρόβλημα, είναι η πύλη εισόδου μεταναστών από υποανάπτυκτα κράτη όπως το Πακιστάν,Αφγανιστάν,Ιρακ,Ιραν και το πρόβλημα πολλαπλασιάζεται, προσθέστε και τη διαφορά στο θρήσκευμα και το πρόβλημα διογκώνεται ακόμα περισσότερο. Όταν στο Πακιστάν σκοτώνουν για το παραμικρό... δεν τους είναι δύσκολο να τα κάνουν αυτά και στις χώρες που πηγαίνουν ως μετανάστες.

Πρέπει η πολιτεία επιτέλους να βρει μια λύση ..και η μόνη λύση αυτή τη στιγμή που είναι εφικτή και χωρίς μεγάλο κόστος είναι η μαζική απέλαση των λαθρομεταναστών, αν τους κρατήσουμε εδώ και άλλο σημαίνει ότι θα τους σιτίζουμε, θα τους ποτίζουμε, θα τους παρέχουμε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κτλ.. και δεν αντέχει η Ελλάδα να δίνει λεφτά για μετανάστες.

Εδώ δεν υπάρχουν φάρμακα για τους Έλληνες θα κοιτάξουμε τώρα τους λαθρομετανάστες; Ο Έλληνας δεν θα πεθάνει επειδή το θέλουν μερικοί ανεγκέφαλοι ψευτοπροοδευτικοί... Δεν αντέχουμε άλλους μετανάστες.

Αυτό ήταν μόνο η αρχή... οι λαθρομετανάστες θα φύγουν από τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.