Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Το τελευταίο, αλλά πολύ δυνατό χαρτί του Γ.Καρατζαφέρη

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης ανακοίνωσε σήμερα την τοποθέτηση του Κώστα Πλεύρη ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑ.Ο.Σ.

Ο Γ. Καρατζαφέρης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Χαίρομαι και είμαι σίγουρος ότι χαίρεται όλη η βάση του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, που ο Κώστας Πλεύρης, παλιός, φίλος, γνώριμος, πολιτευτής με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό στις δύσκολες εκλογές του 2004, θα αναλάβει τώρα έναν πρωταγωνιστικό ρόλο.
Θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας.
Ο Κώστας Πλεύρης ξέρει να απευθύνεται στους Έλληνες Πατριώτες και ξέρω πάρα πολύ καλά, πόσο τον σέβονται και τον εκτιμούν οι Έλληνες Πατριώτες. Κώστα “Καλό βόλι” και είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά».

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας ΛΑ.Ο.Σ, Κ. Πλεύρης δήλωσε: «Πρόεδρε, σας ευχαριστώ για την τιμή την οποία μου κάνετε και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η τιμή αυτή, αποτελεί για εμένα μία ευθύνη να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις υπέρ του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού, ο οποίος επιδιώκει αναμφισβήτητα το εθνικό συμφέρον και όχι το κομματικό συμφέρον».
___________

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ Ή ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ;

Παίζει πολύ δυνατά πλέον ο Καρατζαφέρης το τελευταίο χαρτί του ΛΑ.Ο.Σ. για την ολική επαναφορά στο πολιτικό σύστημα. Η υποψηφιότητα του Κώστα Πλεύρη είναι αναμφισβήτητα μια πολύ καλή επιλογή για να επαναφέρει τους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους πίσω στο κόμμα. Είναι πολύ γνωστή φυσιογνωμία στο πατριωτικό χώρο με ιστορία και πολλούς πιστούς οπαδούς, διότι δεν είναι μόνο το κομμάτι των δυσαρεστημένων ψηφοφόρων του ΛΑ.Ο.Σ. είναι και το μοναδικό κομμάτι της πατριωτικής δεξιάς που μπορεί εύκολα μόνο ο Κώστας Πλεύρης να φέρει μαζί του.

Αν θα πετύχει; Είναι πολύ δύσκολη μάχη και θα πρέπει να περιμένουμε και την αντίδραση των ψηφοφόρων του ΛΑ.Ο.Σ. ...στο άκουσμα του ονόματος του Κώστα Πλεύρη, που λογικά θα συσπειρώσει αρκετό κόσμο στις τάξεις του κόμματος. Η προσπάθεια πάντως του ΛΑ.Ο.Σ. θα είναι δύσκολη... οι αποχωρήσεις είναι πολύ σημαντικές και δύσκολα θα μπορέσουν να αναπληρωθούν. Το πρόβλημα του Καρατζαφέρη είναι ότι οι ψηφοφόροι του ΛΑ.Ο.Σ. του χρεώνουν προσωπικά πάρα πολλά λάθη και δύσκολα θα μπορέσει να γυρίσει το παιχνίδι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.